ακολουθηστε μας

ΕΓΚΛΗΜΑ

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την κατάσταση που επικρατεί στον Δήμο Αχαρνών

Αφού εξάντλησε όλα τα περιθώρια που αφήνει ο νόμος, συναντήθηκε με υπουργούς, πραγματοποίησε συγκεντρώσεις και ανοικτές ομιλίες, το τοπικό συμβούλιο κατά της εγκληματικότητας και τις παραβατικότητας του Δήμου Αχαρνών αποφάσισε ομόφωνα, την προηγούμενη εβδομάδα, να καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τα κρούσματα εγκληματικότητας τα οποία έχουν λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις το τελευταίο διάστημα.

Στη μηνυτήρια αναφορά περιγράφεται με γλαφυρό τρόπο η κατάσταση που επικρατεί, ιδίως σε κάποιες από τις γειτονιές των Αχαρνών, στις οποίες η διακίνηση των ναρκωτικών γίνεται καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο ακόμα και μπροστά στα μάτια περιοίκων και περαστικών.

Επίσης, καταγγέλλεται η στάση της Ελληνικής Αστυνομίας, «που έχει πολλές φορές ενημερωθεί σχετικά και επιδεικνύει παντελή αδιαφορία και παραμένει αμέτοχη».

Ζητά την άμεση επέμβαση και την απόδοση ευθυνών σε όλους όσοι έχουν αδιαφορήσει για την κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο την οποία έχουν κατ΄ επανάληψη γνωστοποιήσει στις Αρχές και ιδιαίτερα στην Ελληνική Αστυνομία.

«Πρόκειται για ομόφωνη απόφαση του τοπικού συμβουλίου που δείχνει τη βούλησή μας να μην επιτρέψουμε σε μια κατάσταση να διαιωνίζεται. Πρέπει να δοθεί ένα τέλος» δήλωσε στην εφημερίδα Δυτική Όχθη ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Παναγιώτης Γκίκας.

πηγη: doxthi.gr