ακολουθηστε μας

ΕΓΚΛΗΜΑ

Σε διαθεσιμότητα ειδικός φρουρός για ναρκωτικά στο Μενίδι

Με τις κατηγορίες της παράνομης οπλοκατοχής και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου και τέθηκε σε διαθεσιμότητα ένας 29χρονος ειδικός φρουρός με τις κατηγορίες της παράνομης οπλοκατοχής και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Ο 29χρονος συνελήφθη από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, κοντά σε καταυλισμό Ρομά στις Αχαρνές και κατά τη διάρκεια της σωματικής έρευνας που του διενεργήθηκε, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένας αναδιπλούμενος σουγιάς, με μήκος λάμας δέκα (10) εκατοστά, μια λάμα ακονίσματος μαχαιριών, μήκους τριάντα δύο (32) εκατοστά και ένα σφυρί με ξύλινη λαβή.

Επιπλέον, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας, ο ειδικός φρουρός, παρέδωσε στους αστυνομικούς μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ναρκωτικά δισκία HIPNOSTEDON, καθώς και μία καρτέλα με εννέα ναρκωτικά δισκία VULBEGAL και μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ναρκωτική ουσία, πιθανόν ηρωίνη, βάρους (3,3) γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

ΤΕΥΧΟΣ 09 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023

ΝΕΟΤΕΡΑ