ακολουθηστε μας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Δέχτηκα μεγάλο ρατσισμό στο Μενίδι!

Στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly μίλησε η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε μεγαλώνοντας φτωχικά στο Μενίδι.

“Δεν κατάγομαι από πλούσια οικογένεια, ούτε υπήρξα καλομαθημένη. Δεν μου αρέσει να μιλώ έτσι, αλλά, πιστέψτε με, τα παιδικά μου χρόνια ήταν δύσκολα πολύ. Ήμουν όμως, πάντα περήφανη γιατί οι γονείς μου δούλευαν σε δυο δουλειές για να τα βγάζουμε πέρα. Μπορεί να μη μου αφιέρωναν το χρόνο που ήθελα σαν παιδί, αλλά έμαθα μέσα από αυτό να πατάω κι εγώ στα πόδια μου και να είμαι ανεξάρτητη από πολύ μικρή. Κατάλαβα ότι, για να κερδίσω το οτιδήποτε, πρέπει να μοχθήσω, να δουλέψω και να προσπαθήσω” αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

“Υπήρχαν δυσκολίες που είχαν να κάνουν με την έλλειψη οικονομικής άνεσης. όπως το ότι αναγκαζόμουν να φοράω μεταχειρισμένα ρούχα, αλλά αυτές δεν με ενοχλούσαν καθόλου. Αυτό που με πληγωνε ήταν ο ρατσισμός με τον οποίο με αντιμετώπιζαν στο σχολείο” σχολιάζει η Ειρήνη Παπαδοπούλου και συνεχίζει: “O ρατσισμός είχε ως αφετηρία την εμφανή από τα ρούχα μου δυσχερή οικονομική μου θέση, αλλά και την καταγωγή μου. Επειδή εγώ γεννήθηκα στο Καζακστάν -από Έλληνες όμως γονείς- δεν μπορούσαν να καταλάβουν ότι δεν ήμουν ούτε Καζάκα, ούτε Ρωσίδα, απλά παιδί μεταναστών”.

Πηγή: ΕΓΩ! Weekly

ΤΕΥΧΟΣ 09 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023

ΝΕΟΤΕΡΑ