ακολουθηστε μας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

3000 υπογραφές για τη μεταφορά του Αστυνομικού Τμήματος Αχαρνών στο εγκαταλειμμένο γυμνάσιο της Αυλίζας

Η ανακοίνωση του Συλλόγου κατά της Εγκληματικότητας και των Ναρκωτικών Δήμου Αχαρνών σχετικά με την κινητοποίηση και τη συλλογή υπογράφων για τη μεταφορά του Αστυνομικού Τμήματος Αχαρνών στο εγκαταλειμμένο γυμνάσιο της Αυλίζας.

Μετά την κινητοποίηση και τη συλλογή υπογράφων για τη μεταφορά του Αστυνομικού Τμήματος Αχαρνών στο εγκαταλειμμένο γυμνάσιο της Αυλίζας, το Δ.Σ του Συλλόγου κατά της Εγκληματικότητας και των Ναρκωτικών αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει :

  • Αρχικά, όλους όσους κινητοποιήθηκαν και ανέλαβαν την ευθύνη για τη συγκέντρωση-συλλογή των υπογραφών, διαθέτοντας χρόνο, πειθώ και σθένος. Οι υπογραφές αποτελούν μέσο ενίσχυσης και πίεσης προς την πολιτική εξουσία για το αυτονόητο της ασφάλειας και ευνομίας στην περιοχή μας.
  • Τους 3.000 περίπου υπογράφοντες, όπου έμπρακτα και ονομαστικά κατέδειξαν την ισχυρή τους απαίτηση και την πεποίθηση τους ότι η ενεργός συμμετοχή των πολιτών και οι συλλογικές οργανωμένες ενέργειες μπορούν και πρέπει να έχουν επιθυμητά και άμεσα αποτελέσματα.
  • Τέλος, όσους δεν υπέγραψαν ή κράτησαν ανενεργή στάση, διότι με την πράξη τους αυτή επιβεβαίωσαν την άποψη του συλλόγου ότι, το φαινόμενο της εγκληματικότητας και του εμπορίου ναρκωτικών που έχει εγκατασταθεί εδώ και χρόνια στο Δήμο Αχαρνών, στη γειτονιά μας οφείλεται στην αμέλεια, στην αδιαφορία, στις προσωπικές αγκυλώσεις και στα μικροπολιτικά – μικροκομματικά και προσωπικά συμφέροντα των πολιτών, που ο καθένας από μας προτάσσει ενάντια στο κοινό καλό και στο συμφέρον του τόπου.

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την επικοινωνία με όλους τους αρμόδιους φορείς-υπηρεσίες, προκειμένου να ενεργοποιήσει τις διαδικασίες για την αφύπνιση της κεντρικής εξουσίας και την εξυγίανση της περιοχής, αποτελέσματα της οποίας θα γίνουν πολύ σύντομα γνωστά.