ακολουθηστε μας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Βαρυμπομπη: Bρέθηκαν τα υπολείμματα της ρουκέτας

Υπολείμματα της ρουκέτας που εκτοξεύτηκε εναντίον του κτηρίου της Mercedes στη Βαρυμπόμπη, εντοπίστηκαν τελικά σήμερα από τους πυροτεχνουργούς που ερευνούν τον χώρο.

Τα υπολείμματα του βλήματος βρέθηκαν στον κρατήρα που έχει σχηματιστεί στο οικόπεδο πίσω από το κτήριο της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων και εστάλησαν για έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

image-rouketa1

Πάντως, από σήμερα διενεργείται εσωτερική έρευνα στην ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να διευκρινιστεί τι ακριβώς έχει συμβεί με τη ρουκέτα που εκτοξεύτηκε πριν από έναν μήνα, με στόχο τις εγκαταστάσεις της γερμανικής εταιρείας.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, φαίνεται πως η άγνοια της Αντιτρομοκρατικής οφείλεται σε ασυνεννοησία μεταξύ των αστυνομικών υπηρεσιών, κάτι που έχει προκαλέσει δυσφορία στους κόλπους της αστυνομίας.

Σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου, το περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 12 Ιανουαρίου, λίγο πριν από τις 23.00 το βράδυ. Ο ίδιος κάτοικος ανέφερε ότι στο σημείο βρήκε έναν μακρύ πράσινο σωλήνα με τέσσερα πτερύγια. Aκόμη ένας άλλος κάτοικος της περιοχής μιλώντας στον ρεπόρτερ του zougla.gr ανέφερε ότι εκείνο το βράδυ ακούστηκε μία ισχυρή έκρηξη και κάλεσε την αστυνομία. Μέχρι στιγμής, πάντως, η ΕΛ.ΑΣ δεν έχει ανακοινώσει επίσημα εάν έχει εντοπιστεί ή όχι η ρουκέτα.

image-rouketa2