ακολουθηστε μας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Συνεχίζονται για 3η ημέρα οι έρευνες για τον 17χρονο απο το Μενίδι που χάθηκε στη λίμνη

Δυστυχώς δεν υπάρχει κανένα ίχνος μέχρι τώρα…

Οι δύτες της ΕΜΑΚ θα βουτήξουν σήμερα για 3η ημέρα στα νερά της παραλίμνης του Μουρικίου, για τον εντοπισμό του άτυχου 17χρονου από το Μενίδι, που χάθηκε όταν η βάρκα αναποδογύρισε και βρέθηκε μέσα στη λίμνη μαζί με τον 30χρονο φίλο του.

Δυστυχώς χθες μέχρι που έπεσε η νύχτα δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον άτυχο νεαρό και οι έρευνες ξεκίνησαν και πάλι με το πρώτο φως της ημέρας.

Ωστόσο το έργο των δυτών είναι δύσκολο, αφού όπως λένε ο βυθός είναι πολύ θολός.

Πως έγινε το κακό

Το τραγικό συμβάν έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στην παραλίμνη Μουρικίου Βοιωτίας, κοντά στην Υλίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 17χρονος ήταν μέλος μιας παρέας τεσσάρων ατόμων από το Μενίδι Αττικής, που το απόγευμα της Δευτέρας πήγαν και έριξαν τα δίχτυα στην παραλίμνη.

Το πρωί της Τρίτης επέστρεψαν για να σηκώσουν τα δίχτυα. Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες ο 17χρονος μαζί με έναν 30χρονο μπήκαν στη λίμνη με μια μικρή βάρκα.

Δυστυχώς η βάρκα αναποδογύρισε και βρέθηκαν και οι δυο στο νερό. Οι φίλοι τους μαζί με κάποιους άλλους ψαράδες που ήταν κοντά έτρεξαν για βοήθεια.

Κατάφεραν και έβγαλαν αμέσως τον 30χρονο, όχι όμως και τον άτυχο 17χρονο. “Τον βλέπαμε στα 5 μέτρα, αλλά μετά ξαφνικά χάθηκε. Υπάρχουν και ρεύματα στο σημείο…”, φέρεται να είπε ένας από τους ψαράδες στους διασώστες που έφτασαν στο σημείο.

lamiareport.gr