ακολουθηστε μας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Περιβαλλοντική δράση στην Πάρνηθα

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, ο ΣΚΑΪ και το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης διοργανώνουν …

Περιβαλλοντική δράση στην Πάρνηθα, την Κυριακή, 4 Μαΐου 2014. Οι εργασίες, θα ξεκινήσουν στις 10.30 το πρωί και θα ολοκληρωθούν στις 13.30. Ως σημείο συνάντησης έχει ορισθεί ο σταθμός του τελεφερίκ Πάρνηθας, απ’ όπου στις 10.00 πμ. λεωφορεία θα μας μεταφέρουν στον τελικό προορισμό ενώ στο τέλος των εργασιών θα ακολουθήσει ελαφρύ γεύμα.

Για όσους δεν έχουν μεταφορικό μέσο, θα υπάρχει λεωφορείο στο σταθμό της Κηφισιάς, με αναχώρηση στις 9:30 για το σταθμό του τελεφερίκ Πάρνηθας. Τα παιδιά θα φιλοξενηθούν σε ξεχωριστό χώρο για φιλοπεριβαλλοντικά παιχνίδια.
Ο ΣΚΑΪ και το Ι.Ε.Α. στηρίζουν τη δράση του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, στον αγώνα για την διατήρηση των φυσικών πόρων και της βιοποικιλότητας της Πάρνηθας, που αποτελεί έναν από τους τελευταίους και ζωτικής σημασίας πνεύμονες πρασίνου για την πόλη της Αθήνας.

Αναλυτικότερα, την Κυριακή 4 Μαΐου 2014, εθελοντές- φίλοι του Εθνικού Δρυμού και του ΣΚΑΪ καθώς και προσωπικό των εταιρειών-μελών του ΙΕΑ, συμμετέχουν σε δράση περιποίησης αναδασωτέων εκτάσεων, στην περιοχή της Πάρνηθας.

ΤΕΥΧΟΣ 09 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023

ΝΕΟΤΕΡΑ