ακολουθηστε μας

ΕΓΚΛΗΜΑ

Αχαρνές: Στα χέρια των αρχών επικίνδυνος διαρρήκτης

Ότι το Μενίδι μας έχει γίνει άντρο κακοποιών είναι κάτι γνωστό, δυστυχώς. Ακόμη ένα κρούσμα σημειώθηκε σήμερα όταν καιι συνελήφθη από άνδρες της Άμεσης Δράσης ένας 28χρονος ο οποίος αποπειράθηκε να διαρρήξει σπίτι στην περιοχή μας.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα από το Α.Τ. Αχαρνών, ο συλληφθείς μαζί με έναν 35χρονο συνεργό του, που ακόμα αναζητείται από τις αρχές, παραβίαζαν οικίες και αυτοκίνητα και αφαιρούσαν από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα.

Μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι το τελευταίο δίμηνο έχουν διαπράξει δώδεκα διαρρήξεις-κλοπές από οικίες και αυτοκίνητα στις περιοχές των Αχαρνών, του Αιγάλεω και του Κορωπίου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Συγχαρητήρια θερμά από το acharnea στους άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος που παλεύουν καθημερινά με τον υπόκοσμο που οι πολιτικές άλλων έχουν φέρει στην περιοχή μας…

ΤΕΥΧΟΣ 09 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023

ΝΕΟΤΕΡΑ