ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Μπράχου, Φυτάς καλούν τον κόσμο να ΜΗΝ ψηφίσει Ντούρο!

Όλο και δυσκολεύουν τα πράγματα για τον απερχόμενο δήμαρχο, Σωτήρη Ντούρο αφού ο ένας μετά τον άλλον τοπικοί παράγοντες εκφράζουν δημόσια την αποδοκιμασία τους στο (μη) έργο του!

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Στροφή 180ο μοίρες” κα Αναστασία Μπράχου κάλεσε – μέσω facebook – τους πολίτες του Μενιδίου να μη ψηφίσουν τον Ντούρο στις εκλογές της Κυριακής!

“Επειδή η πόλη μας δεν αντέχει μια δεύτερη παρόμοια θητεία που θα αποτελειώσει ότι έχει απομείνει όρθιο, η παράταξή μας προτείνει την καταψήφιση της απερχόμενης δημοτικής αρχής και του κ. Σ. Ντούρου ως υποψήφιου Δημάρχου” σημειώνει χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ:

Clipboard01

Αλλά και ο πρώην αντιδήμαρχος Αχαρνών, Θανάσης Φυτάς προτρέπει τους πολίτες να δοκιμάσουν μια καινούργια αρχή με τον Γιάννη Κασσαβό!

Δείτε το ευχαριστήριο μήνυμα του Θ. Φυτά με το οποίο ζητά την ανατροπή Ντούρου:

“Αγαπητοί φίλοι,

Πήρα την πρωτοβουλία μαζί με πολλούς άλλους συμπολίτες μας να ιδρύσουμε μια δημοτική παράταξη με σκοπό να ξεφύγουμε από τη στασιμότητα, την υποβάθμιση και ξεκινήσαμε να χτίσουμε το νέο, το αναγκαίο και το οραματικό.


Αφουγκραστήκαμε τους προβληματισμούς της τοπικής μας κοινωνίας που δε ήθελε μία παράταξη χωρίς σαφές πολιτικό και ιδεολογικό στίγμα.


Προσπαθήσαμε να αποπέμψουμε το στείρο κομματισμό που γίνεται εκτροφείο αναξιοκρατικών και πελατειακών μορφών διοίκησης.


Επιδιώξαμε να εκπονήσουμε ένα πρόγραμμα και να διεκδικήσουμε το αυτονόητο:


«Να αλλάξουμε μαζί σας τα κακώς κείμενα στην πόλη μας και να την πάμε μαζί μπροστά ».


Σε αυτή την προσπάθεια πολλοί συμπολίτες στάθηκαν αρωγοί και συμπαραστάτες τιμώντας μας με την ψήφο τους γι αυτό και αισθάνομαι προσωπικά την υποχρέωση να τους ευχαριστήσω από καρδιάς για τη στήριξη σ εμένα και στην παράταξη.


Μετά βεβαίως την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών και την αποχώρηση μας από τις διαδικασίες εκλογής, δεν προέκυψε η «κολυμβήθρα του Σιλωάμ» για πρόσωπα και πολιτικές, που έχουν αρνητική καταγραφή, εκθέτοντας την πόλη και τους δημότες με τις αποφάσεις και τις ενέργειες τους.


Εμπιστευτείτε λοιπόν την κρίση και την εμπειρία σας ανατρέψτε με την ψήφο σας την υπάρχουσα κατάσταση και δοκιμάστε μια καινούργια αρχή”

Ακολουθήστε το ΑΧΑΡΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
gadget
xenokostas
xenokostas
logistis-menidi
Advertisement
Advertisement

ΝΕΟΤΕΡΑ