ακολουθηστε μας

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πάρτε μέρος στον 3ο Ποδηλατικό Αρχαιολογικό Γύρο Αχαρνών!

Στις 18 Ιουνίου 2014, ημέρα Τετάρτη διοργανώνεται από το ΕΠΙΣΚΗΝΙΟΝ ο 3ος Ποδηλατικός Αρχαιολογικός Γύρος Αχαρνών, στον οποίο μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι πολίτες και είναι για καλό σκοπό: την ανάδειξη της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής μας!

Η εκκίνηση θα γίνει στις 5μμ από το Αρχαίο Θέατρο Διονύσου στην Ακρόπολη με ενδιάμεσες στάσεις στα σημαντικότερα μνημεία των Αχαρνών και ο τερματισμός στο Αρχαίο Θέατρο Αχαρνών.

Η ποδηλατική διαδρομή θα συνδέσει τα θέατρα των δύο μεγαλυτέρων δήμων της Αττικής κατά την κλασική περίοδο της αρχαιότητας, Αθηνών και Αχαρνών. Η ανάδειξη της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς των Αχαρνών είναι επιτακτική, ειδικά στην παρούσα περίοδο, κατά την οποία οι δυσχερείς οικονομικά συνθήκες έχουν αναστείλει τις διαδικασίες πλήρους αποκάλυψης του θεάτρου.

Η δράση αυτή, επικουρείται από την Εθνική Λυρική Σκηνή, που, μαζί με την παρουσία σας, θα ξαναζωντανεύσει μουσικά τον χώρο του Αρχαίου Θεάτρου στις 8.30 μ.μ. Οι πολιτιστικοί φορείς των Αχαρνών θα είναι παρόντες στον τερματισμό στην οδό Αρχαίου Θεάτρου, για να σας υποδεχθούν , να σας γνωρίσουν τους στόχους και το έργο τους και να απολαύσουμε όλοι μαζί , ποδηλάτες και μή , τη συναυλία της Λυρικής.

Από το Acharnea πολλά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία και ευχές για τεράστια συμμετοχή και επιτυχία!

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του ΕΠΙΣΚΗΝΙΟΝ –Κίνηση πολιτών για την ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου Αχαρνών