ακολουθηστε μας

ΑΓΟΡΑ

O φούρνος Constantin από τις Αχαρνές στον… ουρανό του ΣΚΑΪ (vd, phs)

O φούρνος Constantin άνοιξε τα φτερά του στις Αχαρνές μας και έχει σκοπό να πετάξει ψηλά! Για αρχή, πάντως, έφτασε στον (τηλεοπτικό) αέρα του ΣΚΑΪ!

Η πολύ επιτυχημένη εκπομπή του Γιώργου Αυτιά εντόπισε το Constatin Bakery και συνδέθηκε ζωντανά μαζί του για να παρουσιάσει τόσο τη φιλοσοφία όσο και τη διάθεση για προσφορά στη δοκιμάζομενη τοπική κοινωνία.

Ο πολύ γνωστός δημοσιογράφος έμεινε εντυπωσιασμένος από όσα άκουσε από την Αιμιλία η οποία εξήγησε ότι ο φούρνος Constantin θέλει από την πρώτη ημέρα να σταθεί δίπλα στον πολίτη που δοκιμάζεται προσφέροντας προϊόντα σε όσο το δυνατόν χαμηλότερες τιμές αλλά χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα!

10407401 1468792243358843 6572384713714206077 n

Ο Γιώργος Αυτιάς ενθουσιάστηκε όταν έμαθε για τη μεγάλη προσφορά του Constantin Bakery: Καφές (100% arabica), τυρόπιτα και νερό μόνο με 2 ευρώ! “Οι άνθρωποι του Contastin βάζουν τα γυαλιά στην τρόικα και στις εργαλειοθήκες του ΟΟΣΑ” σημείωσε όλο νόημα!

To Acharnea είναι… ενθουσιασμένο που συνεργάζεται με αυτήν την τόσο ελπιδοφόρα και ποιοτική επιχείρηση! Πρόσφατα, το Constantin Bakery κέρασε καφεδάκι τους αναγνώστες μας! Και αυτό ήταν ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ!

Εσείς μείνετε συντονισμένοι και μη ξεχνάτε να περνάτε συχνά από τη σελίδα του Constantin στο Facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα προϊόντα και τις προσφορές!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥ CONSTANTIN BAKERY ΑΠΟ ΤΟ MAGAZINO TOY ΓΙΩΡΓΟY ΑΥΤΙΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ