ακολουθηστε μας

ΑΓΟΡΑ

Οπτικά Γιακουμέλος: Τα μεγαλύτερα καταστήματα οπτικών στο Μενίδι!

Τα Οπτικά Γιακουμέλος, απο τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στο χώρο τους από το 1999, διατηρούν σήμερα στο κέντρο των Αχαρνών τρία καταστήματα, στην oδο Αθηνών & Φιλαδελφειας στην Λ. Κύμης & Επταλοφου στο Ολυμπιακό Χωριό και το νέο τους κατάστημα στην οδό Πάρνηθος 20.

Ο Απόστολος Γιακουμελος, οπτικός και οπτομέτρης, πιστός στον στόχο του να προσφέρει πάντα υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και να βρίσκεται πάντα μπροστά στις εξελίξεις των οπτικών, δημιούργησε τρία σύγχρονα, πλήρως εξοπλισμένα καταστήματα οπτικών ειδών στην καρδιά του Μενιδίου.

Στο τελευταίας τεχνολογίας εργαστήριο του, εξοπλισμένο με ρομποτικούς τροχούς, εκτελεί με ακρίβεια και ταχύτητα οφθαλμολογικές συνταγές, παραδίδοντας τα γυαλιά σας την ίδια στιγμή και μάλιστα με γραπτή εγγύηση ποιότητας των οφθαλμικών φακών, ενός έτους για δωρεάν αντικατάσταση.

09.jpg

Εξίσου σημαντικό είναι ότι στα ΟΠΤΙΚΑ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΣ υπάρχει η δυνατότητα Ψηφιακής Χαρτογράφησης Όρασης ώστε να κατασκευάζονται πολυεστιακά γυαλιά με απολυτή ακρίβεια, κάτι που γίνεται σήμερα μόνο σε δυο καταστήματα οπτικών στην Ελλάδα!

06.jpg

Όλα τα καταστήματα ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΣ είναι στελεχωμένα με εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο είναι έτοιμο να προσφέρει υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση, διασφαλίζοντας την απόλυτη προστασία της όρασης σας.

Ο ίδιος ο κύριος Γιακουμέλος έμπειρος οπτομέτρης προσφέρει την δυνατότητα της άμεσης μέτρησης της όρασης και την επί τόπου κατασκευή γυαλιών οράσεως.

Στα καταστήματα ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΣ μπορείτε να βρείτε ενημερωμένες συναλλαγές και εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία σε σκελετούς οράσεως και ηλίου, φακούς επαφής, υγρά συντήρησης φακών, παιδικά γυαλιά όλα προϊόντα γνωστών επωνύμων οίκων.

Επίσης μπορείτε να βρείτε εξειδικευμένα οπτικά είδη, όπως μασκάκια κολύμβησης για πισίνα και κατάδυση με βαθμούς, καθώς και έγχρωμους φακούς επαφής με βαθμούς, ετοιμοπαράδοτους.

07.jpg

05.jpg

08.jpg

migration | ΑΧΑΡΝΕΑ | ΑΧΑΡΝΕΑ