ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Με νέο … αέρα νέο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών

Εξελέγη το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών και αυτό που μπορεί κανείς να διαπιστώσει με μία πρώτη ματιά, είναι πως κυριαρχούν τα … νιάτα στα περισσότερα ονόματα.

Ένας νέος κύκλος ξεκινάει για τον δήμο των Αχαρνών και στις δημαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή, είχαμε αρκετές εκπλήξεις.

Συγκεκριμένα, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών εξελέγη η Μαρία Χαριτίδη, ενώ αντιπρόεδρος θα είναι ο Μιχάλης Βρεττός από την παράταξη του Σωτήρη Ντούρου, και Γραμματέας η Όλγα Ποιμενίδου από την παράταξη του Παναγιώτη Γρηγοριάδη.

Η νέα πρόεδρος στις πρώτες της δηλώσεις στάθηκε στο γεγονός πως είναι τιμή για εκείνη να λαμβάνει μία τόσο σημαντική θέση.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα η επιλογή του Δημάρχου Γιάννη Κασσαβού στο πρόσωπό μου αλλά και όλους τους δημοτικούς συμβούλους που μου έδωσαν την ευκαιρία. Θέλω να διαβεβαιώσω πως θα ασκήσω τα καθήκοντά μου με αντικειμενικότητα και ισοτιμία δίνοντας τον λόγο σε όλους τους συμβούλους», τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Χαριτίδη.

Ενώ από τη μεριά του ο κ. Βρεττός ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Σωτήρη Ντούρο για την πρόταση να είμαι Αντιπρόεδρος και τα μέλη της παράταξής μου, αλλά και όλο το σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου. Έχω όνειρα και γι’ αυτή την δημοτική αρχή, όπως είχα και για την προηγούμενη. Θέλω να πιστεύω πως όσα δεν προλάβαμε να κάνουμε θα τα πραγματοποιήσει η νέα δημοτική αρχή».

Φυσικά, δηλώσεις έκανε και ο νέος δήμαρχος Αχαρνών, κ. Κασσαβός, ο οποίος δήλωσε: «Το Δημοτικό Συμβούλιο είναι ο ναός της Δημοκρατίας και είμαι βέβαιος πως θα εκπληρώσετε τα καθήκοντά σας με αντικειμενικότητα γι’ αυτό άλλωστε σας προτείναμε για Πρόεδρο. Είναι πρώτη φορά που το Δημοτικό Συμβούλιο των Αχαρνών ξεκινάει με μία κυρία να είναι Πρόεδρος, ενώ θεωρώ ευνοϊκή συγκυρία πως και οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων είναι δύο κυρίες οι κκ. Κατή και Δουρίδα»