ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Αυτοί οι είναι οι νέοι πρόεδροι των Νομικών προσώπων του δήμου Αχαρνών

Σε δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου, γνωστοποιήθηκε το ποιοι θα είναι οι νέοι πρόεδροι των Νομικών προσώπων του δήμου Αχαρνών.

Η συνεδρίαση τα είχε όλα, αφού υπήρξαν ονόματα- εκπλήξεις, ενώ δεν έλειψαν και οι αντιπαραθέσεις με την αντιπολίτευση, η οποία διαφωνούσε σε ορισμένες αποφάσεις.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά, αφού αρχικά πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών (ΔΗΦΑ), θα είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δημοτικός σύμβουλος, ο οποίος θα έχεις ως αντιπροέδρους τους Κώστα Ρούσσα και Κων/νο Σαρσαρίδη.

Ακολούθως, τη θέση του προέδρου της η Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΔΗΚΕΑ) ανέλαβε η δημοτική σύμβουλος, Μαρία Ναυροζίδου, ενώ πρόεδρος στην πρωτοβάθμια σχολική επιτροπή θα είναι ο Κώστας Καρυδάκης, ο οποίος δεν βρίσκεται στο δημοτικό συμβούλιο αλλά έχει μεγάλη πείρα σε θέματα παιδείας.

Όσον αφορά την δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή, εκεί πρόεδρος τοποθετήθηκε μία καθηγήτρια στο επάγγελμα, η δημοτική σύμβουλος Γεωργία Ευθυμιάδου-Τουμανίδου.

Τέλος, ο Γ. Σιδηρόπουλος θα είναι ο πρόεδρος της Επενδυτικής, ενώ πρόεδρος στο Νομικό Πρόσωπο της “Αρωγής” τοποθετήθηκε ο Νίκος Γκασούκας, ο οποίος επίσης, όπως και ο κ. Καρυδάκης, δε είναι δημοτικός σύμβουλος.