ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο για την αντιδρόμηση της οδού Σακελλαρίου

Αρκετή ένταση και έντονες διαφωνίες υπήρξαν κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αχαρνών, με το θέμα που έφερε την αναστάτωση να είναι αυτό της αντιδρόμησης της οδού Σακελλαρίου.

Πρόκειται για έναν δρόμο ενώνει τη Δεκελείας με την Αγίου Κωνσταντίνου, αλλά έφερε πολλές λογομαχίες και κόντρες κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου.

Χρειάστηκαν μάλιστα αρκετές διακοπές και διαλείμματα προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να συνεχιστεί η διαδικασία.

Σύμφωνα με την εισήγηση η οδός Σακελλαρίου θα γίνει κάθοδος, εξυπηρετώντας τη διέλευση των οχημάτων που αναγκάζονται να κάνουν έναν κύκλο μέσα στο κέντρο του Μενιδίου.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παναγιώτη Πολυμενέας τόνισε ότι πρόκειται για εφαρμογή της σχετικής απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, ενώ ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος υποστήριξε ότι ο συγκεκριμένος δρόμος πρέπει να μετατραπεί σε δρόμο γειτονιάς, με ήπια διαμόρφωση.

οδός Σακελλαρίου Αχαρνές

Από την άλλη, ο δημοτικός σύμβουλος Στέργιος Πεδιαδίτης, ανέφερε πως πρόκειται για μία πολύ σωστή λύση και απόφαση προκειμένου να υπάρξει μείωση της κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Όσον αφορά τους απλούς κατοίκους, ήταν αντίθετοι στην αντιδρόμηση της Σακελλαρίου, θεωρώντας πως κάτι τέτοιο θα φέρει πολύ κίνηση σε έναν ιδιαίτερα μικρό και στενό δρόμο.

Τελικά μετά από ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε, εγκρίθηκε η συγκεκριμένη πρόταση κατά πλειοψηφία.

ΝΕΟΤΕΡΑ