ακολουθηστε μας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Τριάρα» και πρώτη νίκη στο Μενίδι για τον Αχαρναϊκό

Με ένα ξέσπασμα στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, ο Αχαρναϊκός πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στον Πανηλειακό με 3-1 στο Μενίδι και αναρριχήθηκε ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα.

Η ομάδα μας είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, και παρά το γεγονός πως ισοφαρίστηκε από το πουθενά, περίπου 20 λεπτά πριν το φινάλε, έδειξε μεγάλα ψυχικά αποθέματα και κατάφερε να φτάσει τελικά σε ένα σπουδαίο τρίποντο.

Το σκορ άνοιξε στο 27ο λεπτό ο Ιορδανίδης με πλασέ από κοντά, ύστερα από πάσα του Μανουσάκη, για να ισοφαρίσει στο 69΄ ο Τσίτας με κεφαλιά, ενώ με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Αχαρναϊκός μας είχε χάσει κλασική ευκαιρία για να «καθαρίσει» το παιχνίδι.

Τελικά αυτό συνέβη με ακόμα πιο εντυπωσιακό τρόπο στο τελευταίο διάστημα της αναμέτρησης και όταν ο Πανηλειακός θεωρούσε πως μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα στο Μενίδι.

Αρχικά, στο 78΄ ο Καλαμιώτης εκμεταλλεύτηκε την καλή εκτέλεση κόρνερ του Γέσιτς στο δεύτερο δοκάρι και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του για να έρθει ο παίκτης που έδωσε την ασίστ στο δεύτερο γκολ να διαμορφώσει το τελικό 3-1 έξι λεπτά πριν το τέλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλντι.

Αξίζει να αναφέρουμε πως αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας νίκη για τον Αχαρναϊκό φέτος, με την ομαδάρα του Μενιδίου πλέον να βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Αχαρναϊκός (Γ. Βαζάκας): Παγούδης, Μωυσίδης, Ζώνας, Ταμπάκης, Γέσιτς, Αθανασίου, Παπατόλιος, Ιωαννίδης, Μανουσάκης, Στουρνάρας, Ιορδανίδης

Πανηλειακός (Η. Φυντάνης): Γκίνης, Γραικός, Καζνέτσης, Τσίτας, Νικολόοπουλος, Πούρνος, Μπαξεβάνος, Μαζιώτης, Εμμανουήλ, Χατζόγλου, Μπουντόπουλος

Διαιτητής: Ντοκάκης (Χανίων)

Βοηθοί: Κωνστάντιος (Εύβοιας), Μπαλιάκα (Λέσβου)