ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ: Έπεσαν ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ στη σύμβαση για την κατασκευή δικτύου ακαθάρτων σε Αγ. Άννα, Αγ. Παρασκευή και Χαμόμυλο!

Άμεσα ξεκινάνε οι εργασίες κατασκευής του δικτύου ακαθάρτων στις περιοχές Αγίας Άννας, Αγίας Παρασκευής και Χαμόμυλου, μετά την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του Δήμου Αχαρνών και της αναδόχου εταιρείας ΑΛΥΣΟΣ ΑΤΕ!

Το έργο συνολικού προϋπολογισμού 850.685,33€, αναμένεται να δώσει ανάσα ζωής και διέξοδο σε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα των κατοίκων των περιοχών αυτών και το ΑΧΑΡΝΕΑ δίνει θερμά συγχαρητήρια όπως θα κάνει κάθε φορά που βλέπει να δρομολογούνται ΛΥΣΕΙΣ στα καυτά προβλήματα των πολιτών του δήμου!

simvasi2

Τη σύμβαση υπέγραψε ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας Ιωάννης Κοκοσαλάκης, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Παναγιώτη Πολυμενέα.

Ο δήμαρχος, Γιάννης Κασσαβός τόνισε: «Η αναβάθμιση των υποδομών στις δημοτικές και τοπικές κοινότητες του Δήμου μας, βρίσκεται σταθερά στο επίκεντρο της προσπάθειάς μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που ένα χρόνιο πρόβλημα βρίσκει επιτέλους τη λύση του. Η κατασκευή του δικτύου ακαθάρτων θα συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη και αναβάθμιση των περιοχών αυτών, εξασφαλίζοντας ποιότητα ζωής στους κατοίκους τους».