ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δημοτικό συμβούλιο: ΝΕΥΡΑΚΙΑ υπάρχουν. Λεφτά πάλι όχι

Αυτό είναι το γενικό συμπέρασμα από τη χθεσινή (διπλή) συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης μας.

Ωραία ντυσίματα, λουσάτα χτενίσματα, φωνές για τις εντυπώσεις, τσακωμοί για την κάμερα και από ουσία; Αφήστε το καλύτερα.

Αυτό που αφορά τους πολίτες είναι ότι ο προϋπολογισμός του 2015 δεν προβλέπει δα και φοβερά έργα που θα λύσουν προβλήματα. Κάτι λογικό αφού τα οικονομικά των δήμων είναι σε δραματική κατάσταση λόγω των μνημονιακών πολιτικών.

Ο μηδενισμός των τελών για απόρους, ανέργους, πολύτεκνους, ΑΜΕΑ, τριτεκνους είναι μία απόφαση προς τη σωστή κατεύθυνση και ο δήμαρχος, Γιάννης Κασσαβός είναι άξιος συγχαρητηρίων για αυτήν.

Βέβαια, μείωση τελών συνολικά δεν προβλέπεται για το 2015. Και ας είναι κοινά αποδεκτό ότι οι πολίτες έχουν αποδεδειγμένα έντονες δυσκολίες αποπληρωμής των υποχρεώσεων τους.

To θέμα είναι ότι η παράταξη Κασσαβού πήρε το χρίσμα από τους πολίτες καθώς υποσχέθηκε μέσω του προγράμματος της ΛΥΣΕΙΣ στα προβλήματα. Αυτά περιμένουν πλέον όλοι στο Μενίδι…

Δεν περίμενε κανείς θαύματα από μια νεοεκλεγμένη δημοτική αρχή… Αυτό που θα περίμενε κανείς, όμως, θα ήταν λιγότερες υποσχέσεις και λίγο περισσότερη σεμνότητα.

Όταν απλήρωτη εργαζόμενη ξεσπάει ενώπιον του δημοτικού συμβουλίου καλό θα ήταν να σκύβουμε το κεφάλι μπροστά στο προσωπικό της δράμα ακόμη και αν δεν έχει απόλυτο δίκιο σε όσα λέει.

Αυτός που δουλεύει και δεν έχει πληρωθεί έχει δεδομένα το δίκιο του απελπισμένου.

Το να χτυπάει επιδεικτικά το… κουδουνάκι της η πρόεδρος του συμβουλίου και να κοιτάει απαξιωτικά αλλού μέχρι να τελειώσει τις διαμαρτυρίες ο πολίτης είναι μια ΤΡΑΓΙΚΗ εικόνα.

Καλόπιστα τα σημειώνει αυτά το ΑΧΑΡΝΕΑ. Απολύτως καλόπιστα. Ο κόσμος έχει προβλήματα. Τα κουδουνάκια, τα καμπανάκια και οι απειλές περί εκκένωσης της αίθουσας, η αντιγραφή συμπεριφορών από την ελληνική βουλή και τα τηλεπαράθυρα ΔΕΝ αρμόζουν στο υπερήφανο ανά τους αιώνες Μενίδι.

Ας πει κάποιος, επίσης, στον κύριο Ντούρο ότι έχασε τις εκλογές… Είναι άσχημη εικόνα να φέρεται σα να είναι ακόμη ο στριφνός, απαξιωτικός απόλυτος άρχων…

Ας πει, όμως, και κάποιος σε ορισμένους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας ότι ο λαός των Αχαρνών τους έδωσε το δικαίωμα να τον υπηρετήσουν. Και το ΑΧΑΡΝΕΑ την Παρασκευή, ή μάλλον ΚΑΙ την Παρασκευή είδε συμπεριφορές αγάδων και όχι υπηρετών.

Χαμηλά το κεφάλι. Τα λεφτά είναι λίγα. Τα προβλήματα πολλά…

Ακολουθήστε το ΑΧΑΡΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
gadget
xenokostas
xenokostas
logistis-menidi
Advertisement
Advertisement

ΝΕΟΤΕΡΑ