ακολουθηστε μας

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

“ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ”: Παράσταση με δωρεάν είσοδο από την Αντικαρκινική Αχαρνών

Το Παράρτημα Αχαρνών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας (Ε.Α.Ε.), στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργανώνει θεατρική παράσταση με ελεύθερη είσοδο.

Όπως σημειώνουν οι ίδιοι: “Ο σκοπός των εκδηλώσεων -είτε θεατρικών, είτε μουσικοχορευτικών, είτε εικαστικών- δεν είναι άλλος από την συνεχή επαφή με τους συμπολίτες μας και την ενημέρωση τους, μέσα από κάθε μας εκδήλωση.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση που διέπει την χώρα μας, με αποτέλεσμα την κακή ψυχολογία, μας κάνει να σκεφτόμαστε και να προβληματιζόμαστε ακόμη περισσότερο. Παρά τα μύρια προβλήματά ψάχνουμε πάντα την Ελπίδα, η οποία μας δίνει αρχικά, μια απίστευτη δύναμη και θέληση και στο τέλος, μας πεισμώνει ακόμη περισσότερο,ώστε να βγαίνουμε Νικητές.

Έχουμε ως αρχή την κοινωνική ευαισθητοποίηση και επιδιώκουμε, δίχως όμως να νοθεύουμε την πραγματικότητα, να σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα με ουσία και διορατικότητα”.
Με αυτές τις σκέψεις το Παράρτημα Αχαρνών της Ε.Α.Ε. σας καλεί την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014, και ώρα 7:00μμ, στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αχαρνών, να παρακολουθήσετε το θεατρικό έργο του Γεράσιμου Σταύρου “ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ” σε σκηνοθεσία της Δήμητρας Χριστοδούλου, και την Νεανική Σκηνή “ΟΝΕΙΡΟΒΑΤΕΣ”.