ακολουθηστε μας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Δημοτικός σύμβουλος Αχαρνών ΤΑ ΧΩΝΕΙ στην Ελεονώρα ΜΕΛΕΤΗ!

Το είδαμε και αυτό! Σκληρή επίθεση κατά της Ελεονώρας Μελέτη εξαπέλυσε δημοτικός σύμβουλος της πόλης μας με αφορμή το ρεπορτάζ της εκπομπής της για το Σανατόριο.

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Γρηγοριάδης εξέδωσε με αφορμή ΑΥΤΟ το ρεπορτάζ την εξής ανακοίνωση:

«Η εκπομπή για το πρώην «ΞΕΝΙΑ» αποτελεί μεγάλη προσβολή για την πόλη μας χωρίς να υπάρχει κανένας αρμόδιος να προστατεύσει την ταυτότητα και την ιστορική της αξία. Για μια ακόμη φορά τολμούν και προσβάλλουν την πόλη μας, με κατάπτυστες και δυσφημιστικές δημοσιεύσεις θεμάτων- αποκυημάτων της φαντασίας μερικών που τολμούν να «φωτογραφίζουν» το ομορφότερο σημείο της πόλης μας, την Πάρνηθα, η οποία φιλοξένησε το Σανατόριο, λόγω του εξαιρετικού κλίματος της, ως μέρος που υπάρχουν φαντάσματα.

Μάλιστα για το συγκεκριμένο θέμα, προβλήθηκε ολόκληρη εκπομπή με απαράδεκτες εικόνες που μας προσβάλλουν όλους και προκαλούν μεγάλη ζημιά στην εικόνα της πόλης μας και κατ’ επέκταση στην εμπορικότητα της.

Αυτά τα αρρωστημένα μυαλά, που προσβάλλουν χωρίς προηγούμενο τις Αχαρνές, και που βέβαια καμία σχέση δεν έχουν με την πόλη μας, μπορούμε εύκολα να επιβεβαιώσουμε ότι τίποτα από όσα προσπάθησαν να αποδείξουν δεν ισχύει.

Προκαλώ λοιπόν προσωπικά όλους αυτούς που ισχυρίζονται αυτές τις ανακρίβειες να μεταβούμε όποτε θέλουν στο πρώην «ΞΕΝΙΑ» και να μείνουμε εκεί για όσο χρονικό διάστημα επιθυμούν.

Σε αυτή την πόλη που η φύση και η ιστορία προίκισαν με τόσες ομορφιές, και που σήμερα θα έπρεπε να αποτελεί στολίδι της Αττικής, θα έπρεπε να υπάρχει μεγάλη ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα που να αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Όταν η πόλη βάλλεται από το εμπόριο των ναρκωτικών και τους τοξικομανείς, από τα γκέτο των αθίγγανων και την εγκληματικότητα, την ανασφάλεια των πολιτών, το κέντρο κράτησης των λαθρομεταναστών, όταν η πόλη γίνεται στόχος του κάθε συκοφάντη ο οποίος δεν έχει καμία συνέπεια, υποθηκεύουμε το παρόν και το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Για όλα αυτά που εδώ και χρόνια υποστηρίζω και πιστά υπηρετώ, πολέμησα και εξακολουθώ να πολεμώ γιατί έχω την πίστη ότι μπορούν να γκρεμιστούν. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο επέμενα και επιμένω ότι μία πόλη που στερείται ηγέτη, οράματος, οργανωμένου σχεδίου και αποφασιστικότητας, είναι κανόνας πως θα συνεχίζει να βάλλεται από την υποβάθμιση και τον εξευτελισμό και δεν θα καταφέρει να αναπτυχθεί και να παρέχει ποιότητα ζωής και ασφάλεια στους πολίτες της.

Σεβαστή η θέση του κυρίου Γρηγοριάδη αλλά αν πραγματικά πιστεύουμε ότι το πρόβλημα στο δήμο Αχαρνών είναι ότι υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ότι στο Σανατόριο υπάρχουν… φαντάσματα, μάλλον έχουμε πάρει λάθος δρόμο.

Πιο σημαντικό μοιάζει να είναι να διασφαλιστεί ότι θα καταφέρεις να φτάσεις στο Σανατόριο χωρίς να σε… σκοτώσουν οι συμμορίες εγκληματιών που λυμαίνονται την πόλη ή να πνιγείς σε κάνα ποτάμι-λεωφόρο μετά απο βροχή…

Επίσης, μήπως θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει πειρσσότερο πως θα αξιοποιηθούν τα ρημαγμένα αυτά ακίνητα από το να κάνουμε κυνήγι… φαντασμάτων παραπληροφόρησης;