ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Τα Χριστούγεννα… ήρθαν στο Μενίδι!

Γιορτές και… επίσημα στην πόλη μας αφού ο Γιάννης Κασσαβός και η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αχαρνών (ΔΗ.Κ.Ε.Α.), Μαρία Ναυροζίδου φωταγώγησαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία των Αχαρνών.

Τη σκυτάλη στη συνέχεια πήραν τα χορευτικά τμήματα της ΔΗ.Κ.Ε.Α. που ανέλαβαν να διασκεδάσουν τους παρευρισκόμενους με λάτιν χορούς, ενώ μικροί και μεγάλοι εντυπωσιάστηκαν από το σιντριβάνι σοκολάτας.

Ακολούθησαν χαρούμενες στιγμές με μικρά παιδιά να επισκέπτονται τον Αϊ-Βασίλη στο σπιτάκι του για να του παραδώσουν το γράμμα τους, με πολλά μπαλόνια, παιχνίδια και face-painting για τους μικρούς πρωταγωνιστικές της εκδήλωσης, που θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

Clipboard754

Ο Δήμαρχος κ Κασσαβός δήλωσε: «Η κοινωνική αλληλεγγύη ας είναι το μήνυμα των φετινών Χριστουγέννων. Κοινωνική αλληλεγγύη απέναντι στον άνεργο, τις οικογένειες με παιδιά που τα βγάζουν δύσκολα πέρα, τους ηλικιωμένους, τους νέους μας. Κόντρα στο κλίμα των ημερών και την απαισιοδοξία που υπάρχει παντού, εμείς πρέπει να κρατήσουμε την ανθρωπιά και την ευαισθησία μας και να έρθουμε πιο κοντά στο συνάνθρωπο που μας έχει ανάγκη. Εύχομαι σε όλους μας Καλά Χριστούγεννα, με αγάπη, υγεία και ελπίδα».

ΤΕΥΧΟΣ 09 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023

ΝΕΟΤΕΡΑ