ακολουθηστε μας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Γέμισε φίλους το πολιτικό γραφείο του ΘΑΝΑΣΗ ΜΠΟΥΡΑ για την ονομαστική του εορτή

Εκατοντάδες ήταν οι φίλοι του Θανάση Μπούρα που τον τίμησαν με την παρουσία τους στο πολιτικό του γραφείο

Εκατοντάδες ήταν οι φίλοι του Θανάση Μπούρα, Βουλευτή Περιφέρειας Αττικής και Γενικό Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, που τον τίμησαν με την παρουσία τους, στο πολιτικό του γραφείο, ανήμερα του Αγίου Αθανασίου για να του ευχηθούν για την ονομαστική του εορτή. Του δήλωσαν την αμέριστη συμπαράστασή τους και έθεσαν όλες τους τις δυνάμεις στη διάθεσή του.

Οι συμπολίτες του Θανάση Μπούρα έδειξαν ιδιαίτερη αγάπη, ενθουσιασμό και εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του καθώς από όποια θέση και αν υπηρέτησε είχε σαν επίκεντρο το συμφέρον της πατρίδας του και της Περιφέρειας Αττικής.

Ο ίδιος τους ευχαρίστησε όλους θερμά για την τιμή που του έκαναν και δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η αγάπη και η στήριξή τους στο πρόσωπό του, του δίνει τη δύναμη να συνεχίσει τον αγώνα για την Περιφέρεια Αττικής, για τη Νέα Δημοκρατία, για την Ελλάδα!

Πάντα με γνώμονα την ηθική, την εντιμότητα, τη γνώση, την πείρα, την αποφασιστικότητα, την αμεσότητα και τη σκληρή δουλειά. Πάντα με γνώμονα τη δράση και την αποτελεσματικότητα.

2

3