ακολουθηστε μας

ΑΓΟΡΑ

Ανακαλύψτε το νέο κατάστημα Kitos στις ΑΧΑΡΝΕΣ – Μεγάλη ποικιλία υποδημάτων σε φανταστικές τιμές!

Η εταιρεία μας ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στον χώρο του ανατομικού υποδήματος το 1983. Έως το 1988 είχε καθιερωθεί ως μια εκ των σημαντικότερων του είδους.

Με γνώμονα την άρτια οργάνωση, την ποιότητα των προϊόντων και την σωστή εξυπηρέτηση, συνεχίζουμε επί 32 έτη την προσπάθεια να προσφέρουμε ικανοποίηση σε χιλιάδες συνανθρώπους μας που αναζητούν για το περπάτημα τους άνεση, κομψότητα αλλά και ευεξία.

Η φιλοσοφία μας όλα αυτά τα χρόνια, ακολουθούσε την αναζήτηση μας για την καλύτερη δυνατή ποιότητα όλων των προϊόντων μας, τα οποία ελέγχονται αυστηρά στους τομείς των υλικών, σωστής φόρμας & αντοχής, έτσι ώστε οι πελάτες μας να χαίρουν τα αποτελέσματα αυτής μας της προσπάθειας.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με μερικούς από τους σημαντικότερους ευρωπαϊκούς οίκους του χώρου όπως ARCOPEDICO, SUSIMODA, DONNASOFT, KIARFLEX, MEPHISTO, FITFLOP κ.α. των οποίων τα προϊόντα διακρίνονται για την άνεση, την ποιότητα και την κομψότητά τους. Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται σε ευρωπαϊκές Χώρες όπως Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Γερμανία, Γαλλία κ.α.

Το τελευταίο διάστημα στα πλαίσια της ανάπτυξης καταστημάτων λιανικής η εταιρεία μας εγκαινίασε ένα νέο κατάστημα στην περιοχή των Αχαρνών όπου θα βρείτε πληθώρα σχεδίων και προσφορών που καλύπτουν κάθε ανάγκη σας για άνετο περπάτημα.

Σας περιμένουμε να μας επισκεφτείτε και να ανακαλύψτε την ποιότητα και την άνεση των υποδημάτων στην Λ. Πάρνηθος 132 στο Μενίδι.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
11160044_410888722422252_9083118748893217089_o

ΝΕΟΤΕΡΑ