ακολουθηστε μας

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1η Ανθοκομική Έκθεση Αχαρνών: Η Γιορτή του Περιβάλλοντος στις Αχαρνές

Ο Δήμος Αχαρνών σε συνεργασία με την Επενδυτική Αχαρνών διοργανώνουν την 1η Ανθοκομική Έκθεση Αχαρνών. Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Μ’ αυτό τον συμβολικό τρόπο, επέλεξε ο Δήμος Αχαρνών να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, υπενθυμίζοντας στους επισκέπτες ότι οι Αχαρνές και οι Θρακομακεδόνες είναι δύο όμορφες, πράσινες πόλεις που βρίσκονται δίπλα στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας.

Η Ανθοκομική Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Αριστοτέλους στους Θρακομακεδόνες, έναν όμορφο χώρο που συνδυάζει φυσικό κάλλος, εύκολη πρόσβαση και χώρους στάθμευσης, με δυναμική να δεχτεί μεγάλο αριθμό επισκεπτών και εκθετών – συμμετεχόντων στην έκθεση.
Η έκθεση θα είναι ανοικτή στο κοινό, με δωρεάν είσοδο, και θα διαρκέσει συνολικά 12 ημέρες, από τις 5/6/2015 έως τις 14/6/2015. Στον χώρο της Ανθοκομικής Έκθεσης θα φιλοξενηθούν παράλληλες πολιτιστικές και μουσικές εκδηλώσεις (παραστάσεις Καραγκιόζη, παιδικό θέατρο, μουσικές συναυλίες, ομιλίες με διακεκριμένους ομιλητές, κ.ά) που θα προσδώσουν το δικό τους ξεχωριστό χρώμα σε κάθε μία ημέρα της διοργάνωσης.

ΝΕΟΤΕΡΑ