ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

FIGHT CLUB (Δήμος) ΑΧΑΡΝΩΝ: Ρεζίλι σε ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ μετάδοση

Σε ρινγκ μετατράπηκε το δημαρχείο Αχαρνών, καθώς δημοτικοί σύμβουλοι αντάλλαξαν βαριές εκφράσεις και τελικά πιάστηκαν στα χέρια, κατά τη συνεδρίαση της Πέμπτης 18 Ιουνίου.

Πρωταγωνιστές του επεισοδίου ήταν ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, Παναγιώτης Γρηγοριάδης, και ο πρόεδρος του δημοτικού ιδρύματος «Αρωγή», Νίκος Γκασούκας.

Το επεισόδιο προκάλεσε η αντιδικία που είχε ο κ. Γρηγοριάδης με μερίδα συμβούλων της αντιπολίτευσης για την πληρωμή και τοποθέτηση αγωγών ακαθάρτων.

«Μου σήκωσε το χέρι για να κάνει μια χειρονομία και του έριξα μια σφαλιάρα γιατί με προκάλεσε. Δεν είμαι αγενής, αλλά είμαι επικεφαλής παράταξης και πρέπει να προστατέψω την αξιοπρέπειά μου», δήλωσε ο κ. Γρηγοριάδης, στην κάμερα του Alpha.

«Επιχείρησε να με χτυπήσει, εγώ προστάτεψα τον εαυτό μου. Το μόνο που μου κατάφερε στο πρόσωπο είναι μια μικρή γρατζουνιά. Ασφαλώς δημιουργήθηκε πανδαιμόνιο, πέσανε –όπως ήταν φυσιολογικό και δημοτικοί σύμβουλοι και δημότες που παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση- πέσανε στη μέση», δήλωσε από τη μεριά του ο κ. Γκασούκας.

Δείτε βίντεο από τη συμπλοκή…

Πηγή:newsbeast.gr