ακολουθηστε μας

ΕΓΚΛΗΜΑ

ΕΠΙΑΣΑΝ ανήλικο με 10 κιλά χασίς στις ΑΧΑΡΝΕΣ

Συνελήφθη στην περιοχή των Αχαρνών, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 17χρονος Αλβανός, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αποδόμησης εγκληματικών κυκλωμάτων εμπορίας ναρκωτικών ουσιών και μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίσθηκε ο 17χρονος, να κατέχει ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και συνελήφθη.

Συγκεκριμένα, ο δράστης διατηρούσε σε οικόπεδο, πίσω από το σπίτι του, εννέα αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 10.363 γραμμαρίων.

Οι αξιωματικοί που ερευνούν την υπόθεση πιστεύουν, ότι πρόκειται για οικογενειακή «επιχείρηση» και δεν αποκλείεται να βρεθεί ολόκληρη η οικογένειά του κατηγορούμενη, για μεταφορά κάνναβης από την Αλβανία στην Ελλάδα.

Για τον 17χρονο πιστεύουν οι αστυνομικοί, ότι μετέφερε τις ποσότητες αυτές και τις αποθήκευε για λογαριασμό της οικογένειάς του, τις οποίες σκόπευε να μεταπωλήσει στις συμμορίες των Ρομά στο Μενίδι, που με τη σειρά τους θα μεταπωλούσαν στο «λιανεμπόριο», ενώ θεωρούν ότι είναι υπεύθυνος και για σωρεία άλλων παράνομων πράξεων για τις οποίες οι αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνα σε βάρος του. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε για ανάκριση σε Ειδικό Ανακριτή.