ακολουθηστε μας

ΑΓΟΡΑ

TEXNOLOGIA.GR: Το πληρέστερο κατάστημα τεχνολογίας με ΔΩΡΕΑΝ τεχνικό έλεγχο στις ΑΧΑΡΝΕΣ!

Το texnologia.gr ιδρύθηκε το 1997 και δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών με αντικείμενο το σχεδιασμό, την προμήθεια, την υλοποίηση και την υποστήριξη ολοκληρωμένων συστημάτων & λύσεων τεχνολογίας.

Ειδικότερα ασχολείται με: την παροχή υπηρεσιών πληροφορικής και επικοινωνιών, τη συναρμολόγηση, τη διανομή και την υποστήριξη μεγάλης γκάμας ηλεκτρονικών υπολογιστών, περιφερειακών, δικτυακών προϊόντων, καθώς και τηλεπικοινωνιακών λύσεων.

Επίσης, το κατάστημα texnologia.gr  παρέχει δωρεάν τεχνικό έλεγχο των συσκευών, και εφόσον ενημερωθείτε για το κόστος έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε εάν θα γίνει η επισκευή ή όχι.

Στο texnologia μπορείτε να επισκευάσετε γρήγορα και οικονομικά τον υπολογιστή σας, το laptop, το tablet, το κινητό, και διάφορες μικροσυσκευές.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.texnologia.gr μπορείτε να βρείτε τα πάντα για να είστε πάντα μέσα στην τεχνολογία. (υπολογιστές, laptop, tablet, gadget, συναγερμούς και άλλα πολλά).

Το κατάστημα texnologia μπορείτε να το βρείτε και στο facebook  και βέβαια πλησίον της κεντρικής πλατείας Αχαρνών, στον Άγιο Βλάση στην οδό Λιοσίων 6, και στο τηλέφωνο: 210 2407833.