ακολουθηστε μας

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εορταστικές εκδηλώσεις για τη γιορτή των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ στις ΑΧΑΡΝΕΣ (ΦΩΤΟ)

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων στις Αχαρνές ανήμερα των Εισοδίων της Θεοτόκου, προστάτιδας των ενόπλων δυνάμεων της χώρας μας.

Η επίσημη δοξολογία τελέστηκε στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Βλασίου, παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας  και πλήθους πιστών που τίμησαν με την παρουσία τους τη Γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τον Πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Σμήναρχος (Ι) Ζήσης Βασίλειος.

Μετά το τέλος της Δοξολογίας, ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και απόδοση τιμών στο μνημείο του Μήτρου Λέκκα.

Το παρόν στον εορτασμό των Ενόπλων Δυνάμεων έδωσαν οι Βουλευτές Περιφέρειας Αττικής, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών & Ανθρώπινου Δυναμικού, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, η Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α., ο Πρόεδρος ΔΗ.Φ.Α., ο Πρόεδρος της Α’ Σχολικής Επιτροπής, η Πρόεδρος Β’ Σχολικής Επιτροπής, ο Πρόεδρος Αρωγής, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αχαρνών.

Τέλος, τον εορτασμό των Ενόπλων Δυνάμεων τίμησαν Πολιτιστικοί Τοπικοί Σύλλογοι της Πόλης, που η παρουσία τους έδωσε ιδιαίτερο χρώμα στη γιορτή με τα παιδιά που συμμετείχαν στα χορευτικά τμήματά τους, και η Φιλαρμονική του Δήμου Αχαρνών.

eorti_enoplon14
eorti_enoplon12
eorti_enoplon11
eorti_enoplon08
eorti_enoplon06
eorti_enoplon04
eorti_enoplon02