ακολουθηστε μας

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΦΩΤΑΓΩΓΗΘΗΚΕ το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στις ΑΧΑΡΝΕΣ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ξεκίνησε επίσημα η εορταστική περίοδος στον Δήμο Αχαρνών με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην κεντρική πλατεία των Αχαρνών την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015.

Η κεντρική πλατεία στολίστηκε και υποδέχθηκε τους επισκέπτες της με εορταστική διάθεση, εκδηλώσεις και πολλές εκπλήξεις. Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου συνοδεύθηκε από εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό με τη λάμψη τους και χάρισαν μαγικές εικόνες σε όλους τους παρευρισκομένους.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε χριστουγεννιάτικη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αχαρνών, μοντέρνους χορούς από τα καλλιτεχνικά τμήματα της ΔΗ.Κ.Ε.Α., ενώ την παράσταση έκλεψε η χριστουγεννιάτικη παρέλαση με τα αγγελάκια στην οποία συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι φίλοι της ΔΗ.Κ.Ε.Α. συνοδευόμενοι από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αχαρνών.
Το πρόγραμμα έκλεισε με τη συναυλία των Master Tempo και φιλική συμμετοχή του Χρήστου Μενιδιάτη.
Επίσης, πολλές εκπλήξεις περίμεναν όσους επισκέφθηκαν την κεντρική πλατεία: ο Αϊ-Βασίλης, η νεραϊδούλα, ο ζογκλέρ Alex de Paris, και face painting για τους μικρούς μας φίλους, καθώς και λαμπερές πολύχρωμες σαπουνόφουσκες που πλημμύρισαν την κεντρική πλατεία και σκόρπισαν χαμόγελα σε όλους.

fotagogis_dentrou13
fotagogis_dentrou15
fotagogis_dentrou17