ακολουθηστε μας

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Tο 3o Athens Rally Sprint στις Αχαρνές

Ο Δήμος Αχαρνών καλωσορίζει το 3ο Athens Rally Sprint που θα γίνει το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 στην Ειδική Διαδρομή του Αγίου Μερκουρίου.
Με αφετηρία την Πλατεία Θρακομακεδόνων το 3o Athens Rally Sprint πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Σωματείου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. (Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής), μέλους της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας και την υποστήριξη του Δήμου Αχαρνών.
Χρήσιμες πληροφορίες  για την ημέρα διεξαγωγής του 3oυ  Athens Rally SprintΠροσβάσεις Θεατών και Service Park
1η πρόσβαση
Κατευθυνθείτε στα διόδια των Αφιδνών με κατεύθυνση προς την Λαμία. Μετά τα διόδια 600 μέτρα βγαίνετε στην έξοδο προς Κάλαμο. Μετά την έξοδο από την εθνική οδό 200μέτρα στρίβετε αριστερά για Αφίδνες. Μετά από 800 μέτρα στρίβετε δεξιά για Ιπποκράτειο Πολιτεία. Στα 400 μέτρα στη διχάλα ακολουθείτε τον δρόμο αριστερά επάνω για Ιπποκράτειο Πολιτεία. Μετά από 1800 μέτρα στρίβετε αριστερά επάνω και ακολουθείτε ευθεία πορεία για περίπου 1 χλμ. Στην διασταύρωση συνεχίζετε ευθεία και 300 μέτρα μετά, στρίβετε δεξιά προς Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος. Στα 1100 μέτρα μετά στην πινακίδα  STOP στρίβουμε αριστερά και συνεχίζετε για 800 μέτρα. Στην διασταύρωση που συναντάτε, στρίβετε δεξιά για ¶γιο Μερκούριο. Ακολουθείτε αυτή την κατεύθυνση για 1200 μέτρα και βρίσκεστε στο 8,200 χλμ της ειδικής διαδρομής.
Προσοχή, παρκάρετε τα αυτοκίνητα στην μία πλευρά του δρόμου γιατί είναι δρόμος διαφυγής του ασθενοφόρου.

2η πρόσβαση
Κατευθυνθείτε στα διόδια των Αφιδνών με κατεύθυνση προς την Λαμία. Μετά τα διόδια 600 μέτρα βγαίνετε στην έξοδο προς Κάλαμο. Μετά την έξοδο από την εθνική οδό 200μέτρα στρίβετε αριστερά για Αφίδνες. Μετά από 800 μέτρα στρίβετε δεξιά για Ιπποκράτειο Πολιτεία. Στα 400 μέτρα στη διχάλα ακολουθείτε τον δρόμο αριστερά επάνω για Ιπποκράτειο Πολιτεία. Μετά από 1800 μέτρα στρίβετε αριστερά επάνω και ακολουθείτε ευθεία πορεία για περίπου 1 χλμ. Στην διασταύρωση συνεχίζετε ευθεία και 300 μέτρα μετά, στρίβετε δεξιά προς Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος. Στα 1100 μέτρα μετά στην πινακίδα  STOP στρίβουμε αριστερά και συνεχίζετε για 800 μέτρα. Στην διασταύρωση που συναντάτε στρίβετε αριστερά προς Κατσιμίδι-Βαρυμπόμπη. Ακολουθείτε το δρόμο για 1000 μέτρα και στη διασταύρωση (προσοχή δεν έχει πινακίδα), στρίβετε δεξιά επάνω και μετά από 600 μέτρα φθάνετε στο 9,810  χλμ της ειδικής διαδρομής.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
Ο τεχνικός έλεγχος του 3ου Athens Rally Sprint θα διενεργηθεί στο Ι.ΚΤΕΟ auteco στην Λ. Αθηνών 107 στην Αθήνα την Τετάρτη 9/12 και από ώρα 16:00 έως 20:00.

SERVICE PARK
Πως θα οδηγηθείτε στο χώρο του service park;
Από την έξοδο της Εθνική οδού Αθηνών – Λαμίας με την ένδειξη Θρακομακεδόνες Ολυμπιακό χωριό ακολουθείτε τις πινακίδες για Ολυμπιακό χωριό. Μετά από 4 χλμ περίπου στην πινακίδα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΕΞΟΔΟΣ Γ΄, όπου και το κτήριο του Ι.Γ.Μ.Ε.  στρίβετε δεξιά.
Σας ενημερώνουμε ότι στον χώρο αυτό θα πραγματοποιηθεί η ανασυγκρότηση και ο ανεφοδιασμός των αυτοκινήτων.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί το Σάββατο 12/12 στην πλατεία Θρακομακεδόνων.
Ωράριο 1ου αυτοκινήτου 09:40΄πμ
Το ωράριο του 1ου αυτοκινήτου στην ειδική διαδρομή είναι στις 10:00 πμ.
Ο δρόμος θα κλείσει για τους θεατές στις 08:10΄.

ΤΕΥΧΟΣ 09 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023

ΝΕΟΤΕΡΑ