ακολουθηστε μας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ για τον κ. Κωνσταντίνο από τις ΑΧΑΡΝΕΣ [photos]

Την Πέμπτη 1/12/15, εθελοντές του Συλλόγου Κοινωνικό Έργο Προσφέρω επισκέφτηκαν το σπίτι του κ. Κωνσταντίνου Φύκια στο Μενίδι, όπου ζει τυφλός πλέον με την κατάκοιτη γυναίκα του.

Ζώντας μια δύσκολη ζωή με πλούσιο ρεπερτόριο εφόσον είναι μουσικός και έχει παίξει σχεδόν με όλα τα μεγάλα ονόματα του παλιού λαϊκού τραγουδιού, στα 84 χρόνια του, προσπαθεί να φροντίσει την κατάκοιτη γυναίκα του απο βαρύ εγκεφαλικό ετών 77.

Η γυναίκα του προς το παρόν παίρνει μια μικρή σύνταξη πρόνοιας που με τα βίας καλύπτουν τα φάρμακα και λοιπές ανάγκες της, άλλα για να συνεχίσει να την παίρνει, πρέπει να περάσει επιτροπή το όποιο είναι πολύ δύσκολο καθώς κατάκοιτη και σιτίζετε με σωληνάκι.

Ο γιος του προσπαθεί να τους στηρίξει μαζεύοντας παλιά σίδερα για να τα πουλήσει, καθώς η ανεργία του έχει χτυπήσει την πόρτα αρκετό καιρό τώρα.
Πριν 2 χρόνια περίπου στο κανάλι Ε , ο δημοσιογράφος Ιωάννης Αλαμάνος, είχε κάνει ένα ρεπορτάζ στο οποίο ο κ. Κωνσταντίνος λέει την ιστορία του. Οι φωτογραφίες που τραβήξαμε, ( με επιθυμία δική του δεν καλύψαμε το πρόσωπο του ) , δείχνουν δυστυχώς οτι ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει αλλάξει και οι άνθρωποι αυτοί ζουν στην απόγνωση.
Αυτή την στιγμή χρειάζονται ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ πάνες ενηλίκων Ν.3, μωρομάντηλα, γάντια μιας χρήσεως, είδη προσωπικής υγιεινής και τρόφιμα. Θα ακολουθήσει και το σχετικό βίντεο απο το κανάλι Ε με την ιστορία του κ. Κωνσταντίνου στο σπίτι του. Για πληροφορίες στα τηλ. 6937191968 – 6971724357 ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ η με μήνυμα στο FACEBOOK