ακολουθηστε μας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΘΛΙΨΗ στις ΑΧΑΡΝΕΣ για τον άδικο χαμό του Μιχάλη Δρίτσα

Η  Ο.Μ  ΣΥ.ΡΙΖ.Α Αχαρνών εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της για την απροσδόκητη και τραγική απώλεια σε τροχαίο δυστύχημα του μέλους της και αγωνιστή της αριστεράς συντρόφου Μιχάλη Δρίτσα σε ηλικία μόλις 41 ετών .

Ο Μιχάλης Δρίτσας ήταν μέλος του συντονιστικού της Ο.Μ Αχαρνών, παλαιότερα μέλος της Ν.Ε του Συνασπισμού Ανατολικής Αττικής.

Οραματιστής, οξυδερκής και αυθεντικός ιδεολόγος υπήρξε δραστήριος και ενεργός στα κινήματα και τους κοινωνικούς αγώνες και από τα πλέον αξιόλογα και αγαπητά στελέχη της οργάνωσης μας,

Στην οικογένεια του, την σύζυγο και τον γιο του, τους γονείς και τον αδελφό του εκφράζουμε την απόλυτη συμπαράσταση και την αγάπη μας. Θα τον θυμόμαστε πάντα.

Η κηδεία του Μιχάλη Δρίτσα θα γίνει την Τετάρτη 13.01.2016, 2.30 μ.μ στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου. Αντί στεφάνων έξω απο την εκκλησία θα υπάρχει κουτί όπου θα πραγματοποιηθεί κατάθεση ψυχής για την ενίσχυση του μικρού Γιώργου που άφησε πίσω ο αδικοχαμένος  Μιχάλης.

Το τροχαίο συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στην Λ. Μαραθώνος στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος του Νέου Βουτζά. Η μοτοσυκλέτα του αδικοχαμένου Μιχάλη Δρίτσα συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.