ακολουθηστε μας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΧΑΡΝΕΣ 25η Μαρτίου 2016 – Η μαθητική παρέλαση με βροχή (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με την τιμή και λαμπρότητα που αρμόζει σε μια τόσο ένδοξη επέτειο, πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις εορτασμού της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 στον Δήμο Αχαρνών.

Οι μαθητές του Δήμου Αχαρνών, οι πολιτιστικοί σύλλογοι και οι φορείς από τις Αχαρνές και τους Θρακομακεδόνες παρέλασαν με υπερηφάνεια και τίμησαν την επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την επίσημη δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Βλασίου και συνεχίστηκαν με την στέψη της προτομής του Μενιδιάτη αγωνιστή της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 Μήτρου Λέκκα στην κεντρική πλατεία Αχαρνών,  από τον Δήμαρχο και τον απόγονο του Μήτρου Λέκκα κ. Ιωάννη Λέκκα.
Η μαθητική παρέλαση επί της οδού Φιλαδελφείας, ξεκίνησε υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Αχαρνώνκαι παρουσία πλήθους κόσμου και ολοκληρώθηκε χάρη στο σθένος των μαθητών που ακόμη και υπό βροχή συνέχισαν να παρελαύνουν.
Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την παρέλαση και στους Θρακομακεδόνες όπου παρέλασαν, μαθητές από τα σχολεία των Θρακομακεδόνων, πρόσκοποι  πολιτιστικοί σύλλογοι και αθλητικοί φορείς.
25Martiou2016_parelasi01 25Martiou2016_parelasi02 25Martiou2016_parelasi03 25Martiou2016_parelasi18((

Ακολουθήστε το ΑΧΑΡΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις