ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ο εορτασμός της 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ στον Δήμο Αχαρνών (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με αίσθημα Εθνικής υπερηφάνειας ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, σε Αχαρνές και Θρακομακεδόνες, με την παρέλαση, μαθητών, συλλόγων και φορέων του Δήμου Αχαρνών.

Νωρίτερα είχαν ακολουθήσει οι Επίσημες Δοξολογίες στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Βλασίου  στην Κεντρική Πλατεία Αχαρνών και στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στους Θρακομακεδόνες.

Στη συνέχεια οι αντιπροσωπείες, των σχολείων, των συλλογών και φορέων του Δήμου Αχαρνών, εκπρόσωποι της Πολιτικής και Στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας, εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής και των δημοτικών παρατάξεων, μετέβησαν  στο Μνημείο Ηρώων όπου πραγματοποιήθηκε Επιμνημόσυνη Δέηση και εκφωνήθηκε ο Πανηγυρικός Λόγος της επετείου από τη Γενική Γραμματέας της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρείας Αχαρνών.

Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων από εκπροσώπους της Πολιτικής και Στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας, εκπροσώπους του Δημοτικού Συμβουλίου, των δημοτικών παρατάξεων, καθώς και συλλόγων και φορέων του Δήμου Αχαρνών.

Οι μαθητές, οι σύλλογοι και οι φορείς του Δήμου Αχαρνών παρέλασαν με υπερηφάνεια και καταχειροκροτήθηκαν, στην οδό Φιλαδελφείας στο Δημαρχείο Αχαρνών και στην οδό Πρωταγόρα στους Θρακομακεδόνες.