ακολουθηστε μας

ΧΡΗΣΙΜΑ

Συνεχίζεται η ενημέρωση καταστημάτων για την Ανακύκλωση Γυαλιού

Συνεχίζεται η ενημέρωση καταστημάτων του Δήμου Αχαρνών για την Ανακύκλωση Γυαλιού, από τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αχαρνών σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ).

Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αχαρνών και της Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) προχώρησε στην ενημέρωση των καταστημάτων του Δήμου Αχαρνών για την ανακύκλωση γυάλινων συσκευασιών, με τη διανομή φυλλαδίων και την επιτόπια ενημέρωση των επαγγελματιών.

Οι καταστηματάρχες και οι εργαζόμενοι τους, ενημερώθηκαν επίσης και για την εφαρμογή για έξυπνα κινητά τηλέφωνα (smartphones) για Android και iPhone συσκευές, η οποία είναι διαθέσιμη δωρεάν για όλους τους πολίτες.

Η εφαρμογή “Ανακύκλωση γυαλιού” της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης-Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) αποτελεί χρήσιμο εργαλείο ανακύκλωσης, καθώς περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για την ανακύκλωση γυάλινων συσκευασιών στους μπλε κώδωνες, ενώ περιλαμβάνει επίσης χαρτογραφημένη απεικόνιση για το που υπάρχει ο κοντινότερος κώδωνας ανακύκλωσης γυαλιού, ανάλογα με τη θέση του χρήστη της εφαρμογής, καθώς και σημαντικά στατιστικά στοιχεία σχετικά με τα αποτελέσματα της ανακύκλωσης γυαλιού.