ακολουθηστε μας

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Έρχεται με αναπτυξιακές «βόμβες» στο Μενίδι ο Σπίρτζης την Κυριακή!

Ξεχωριστή αναμένεται να είναι για την πόλη μας η προσεχής Κυριακή αφού η ομιλία του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Και όχι άδικα σύμφωνα με τις πληροφορίες του Αχαρνέα!

Η ομιλία του υπουργού θα πραγματοποιηθεί στις 11.30 πμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου της πόλης και έχει ως βασικό θέμα την ενημέρωση των πολιτών του Μενιδίου για τα διόδια καθώς ο Χρήστος Σπίρτζης επιθυμεί να συνομιλήσει απευθείας με τους φορείς και τους κατοίκους της πόλης και να τους ανακοινώσει τη μόνιμη απαλλαγή των δημοτών των Αχαρνών από τα διόδια.

Βλέπετε, η εκστρατεία λάσπης και παραπληροφόρησης των γνωστών κέντρων έπεσε στο κενό αφού βρίσκεται ήδη σε λειτουργία το ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής μόνιμων κατοίκων μέσω του οποίου οι δημότες θα μπορούν να διέρχονται ελεύθερα.

Δεν θα μείνει, όμως, εκεί ο Σπίρτζης… Το Αχαρνέα έκανε ρεπορτάζ και είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών θα έρθει στην πόλη μας, έτοιμος για να ανακοινώσει σπουδαία έργα που χρόνια ολόκληρα περιμένει η περιοχή για να λυτρωθεί!

Όσοι, λοιπόν, έχετε αγωνία για το μέλλον του Μενιδίου, να είστε το πρωί της Κυριακής στο Δημαρχείο Αχαρνών ώστε να ακούσετε από πρώτο χέρι τα (μεγάλα) σχέδια του υπουργείου Υποδομών και του Χρήστου Σπίρτζη για το Μενίδι!