ακολουθηστε μας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

To είπε και το ΚΑΝΕΙ ο Σπίρτζης: Οριστική λύση για το 24ο Νηπιαγωγείο Αχαρνών, σειρά έχει το 21ο Δημοτικό!

Ήταν 30 Ιουνίου όταν ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης ανακοίνωνε ότι θα επιλυθεί οριστικά το πρόβλημα σχολικής στέγης του 24ου Νηπιαγωγείου Αχαρνών το οποίο από τους σεισμούς του 1999, λειτουργούσε σε ακατάλληλες προκάτ αίθουσες.

Λίγους μήνες μετά και τα πάντα είναι έτοιμα!

Η ΚΤΥΠ ΑΕ ολοκλήρωσε εγκαίρως το έργο της μετεγκατάστασης του Νηπιαγωγείου σε νέο, κατάλληλα διαμορφωμένο σχολικό χώρο που διαθέτει μόνιμες αίθουσες βαριάς προκατασκευής οι οποίες πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές.

Η λειτουργία του Νηπιαγωγείου θα ξεκινήσει την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018 παρέχοντας στα νήπια ένα σύγχρονο, φιλικό και ασφαλές εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Παράλληλα, η ΚΤΥΠ ΑΕ επιταχύνει τις διαδικασίες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας προσωρινής μετεγκατάστασης και του 21ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών το οποίο λειτουργεί κι αυτό από το 1999 σε ακατάλληλες αίθουσες διδασκαλίας.

Η διαδικασία της μετεγκατάστασης του 21ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών στο νέο, προσωρινό και κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος της χρονιάς.

ΤΕΥΧΟΣ 09 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023

ΝΕΟΤΕΡΑ