ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Ηλίας Τσουκαλάς νέος Αντιδήμαρχος στην θέση του Στάθη Τοπαλίδη

Για τις αρμοδιότητες και τις δράσεις της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς ενημερώθηκε ο νέος Αντιδήμαρχος Ηλίας Τσουκαλάς από τον προκάτοχό του Στάθη Τοπαλίδη, παρουσία του Δημάρχου.

Ο νέος Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, ορίστηκε από τον Δήμαρχο Αχαρνών, ύστερα από την παραίτηση του κ. Στάθη Τοπαλίδη, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, όπως ανέφερε αναλυτικά στην επιστολή παραίτηση του.

Ο Στάθης Τοπαλίδης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την τιμητική επιλογή του να αναλάβει μια καίρια θέση ευθύνης στον Δήμο Αχαρνών ως Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, καθώς και για την εμπιστοσύνη του Δημάρχου στο πρόσωπο του ορίζοντας τον και Αναπληρωτή Δήμαρχο, δηλώνοντας παράλληλα ότι από τη θέση του δημοτικού συμβούλου της συμπολίτευσης θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις προσπάθειες και τους αγώνες, του Δημάρχου Αχαρνών και των στελεχών της δημοτικής αρχής.

Ο νέος Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Ηλίας Τσουκαλάς ανέφερε ότι, αρχικός του σκοπός είναι,  να διασφαλίσει ότι θα συνεχιστεί απρόσκοπτα το έργο του προκατόχου του, αλλά και ότι θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να εξαντληθεί κάθε περιθώριο βελτίωσης των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς.