ακολουθηστε μας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: «Θέλετε κύριε δήμαρχε να έρθουμε και να πετάξουμε τα σκουπίδια μας έξω από το σπίτι σας;» – ΦΩΤΟ

Όπως μας ενημερώνει αναγνώστης:

Καλησπέρα σας, πήρα και εγώ με την σειρά μου την σκυτάλη για το μεγάλο πρόβλημα σκουπιδιών που αντιμετωπίζουμε εδώ και χρόνια και να καταγγείλω τον ανύπαρκτο για εμας δήμο που μας έχει αφήσει στο ελεος των σκουπιδιών.

Έχω μια κορούλα 3 χρόνων που κάθε μέρα βρίσκεται αντιμέτωπη με τα σκουπίδια, τα ποντίκια και τα φίδια.

Ποιος θα μου διασφαλίσει την προσωπική της ασφάλεια και υγιεινή; Έχουμε κάνει άπειρα τηλέφωνα στον δήμο και πάντα παιρνουμε την ίδια απάντηση.

Δεν υπάρχουν κάδοι, δεν υπάρχουν φορτηγά να μαζέψουν τα μπάζα. Μένω Στην συμβολή των οδών Σουλιωτών και Ρούμελης και όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες αν και σήμερα που τις τράβηξα είναι σχετικά σε καλή κατάσταση.

Βέβαια ένας κύριος λόγος πέρα ότι ένας κάδος δεν καλύπτει 4 κάθετους δρόμους στην ρουμελης, έχουμε και τους «καλούς» θρακομακεδωνητες μιας και βρισκόμαστε αρκετά ψηλά συνοριακά μαζί τους, ότι μπαζο και σκουπιδαριό και ότι καθαρίζουν από τους κήπους τους έρχονται και τα ξεφορτώνουν σε εμάς. Δηλαδή εμείς είμαστε οι βρομιάρηδες και αυτοί οι καθαροί; Που έχουν προσωπικούς κάδους έξω από τα σπίτια τους και τους έχουν καθαρούς ενώ εμάς μας πνίγουν τα σκουπίδια!!!!

Μας φέρανε ένα κάδο για μια εβδομάδα και ξαφνικά τον πήρε ένα εργοστάσιο εδώ πιο κάτω και δεν τον επέστρεψε ποτέ!!!

Θέλετε κύριε δήμαρχε να έρθουμε και να πετάξουμε τα σκουπίδια μας έξω από το σπίτι σας; Τι δεν καταλαβαίνετε δηλαδή, πρέπει να αρρωστήσουμε;

Θέλουμε κάδους και τους θελουμε τώρα και φυσικά Συγκομιδή των σκουπιδιών τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα. Με μια Πέμπτη που περνάτε μόνο δεν κάνετε κάτι. Απαράδεχτος!!!!!

Συγνώμη για την αγανάκτηση αλλά έχουμε φτάσει στο αμήν. Θα παρακαλούσα αν μπορούσε να δημοσιευθεί και να παραδειγματιστούν και άλλοι γείτονες να μιλήσουν. Αρκετά σωπησαμε.

Σας ευχαριστώ
Φιλικά Μαρίνα Ν.

Το AXARNEA.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του AXARNEA  και με email: info@axarnea.gr