ακολουθηστε μας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δέχθηκε επίθεση το περίπτερο του ΚΚΕ στον Κόκκινο Μύλο – Δείτε τι καταγγέλλουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ στο Δήμο Αχαρνών

Την επίθεση στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στον Κόκκινο Μύλο, το οποίο και κατέστρεψαν ολοσχερώς, καταγγέλλουν με ανακοίνωσή τους οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ στο Δήμο Αχαρνών.

Παράλληλα, καλούν σε συγκέντρωση αύριο Πέμπτη 23 Μάη, στις 8 μ.μ. στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στον Κόκκινο Μύλο (παλαιό τέρμα – Φιλαδελφείας και Αγ. Κωνσταντίνου).

Αναλυτικά η ανακοίνωση – καταγγελία:

«Οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ στο Δήμο Αχαρνών καταγγέλλουμε την επίθεση φασιστοειδών σε εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ. Σαν τα ποντίκια, μέσα στο βράδυ έκαψαν και κατέστρεψαν ολοσχερώς το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στον Κόκκινο Μύλο. Επίθεση που αποτελεί κλιμάκωση άλλων θρασύδειλων ενεργειών, της δράσης ομάδων καθοδηγούμενων από τη Χρυσή Αυγή.

Είναι “βαθιά νυχτωμένοι” αν πιστεύουν ότι με τέτοιες ενέργειες θα σταματήσουν τη δράση των κομμουνιστών. Το ΚΚΕ σε όλη την εκατοντάχρονη πορεία του δεν έκανε βήμα πίσω από τον αγώνα για την υπεράσπιση του δίκιου και των δικαιωμάτων των εργατών, του εργαζόμενου λαού.

Οι φασίστες μας βρίσκουν απέναντί τους και αυτό τους πονάει. Μας βρίσκουν απέναντί τους, όταν στηρίζουν τα αφεντικά που απολύουν εργάτες, που χρωστάνε δεδουλευμένα ή υπερωρίες. Μας βρίσκουν απέναντί τους όταν στήνουν δουλεμπορικά γραφεία, όταν στηρίζουν τις φοροαπαλλαγές των εφοπλιστών. Μας βρίσκουν απέναντί τους όταν χύνουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο για να μη βλέπουν οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι τον πραγματικό τους αντίπαλο, το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα.

Γι’ αυτό δεν αντέχουν να παρακολουθούν από τις τρύπες τους τη δράση του ΚΚΕ, τη λειτουργία του εκλογικού περίπτερου, τη διακίνηση των υλικών, των θέσεων και των αγωνιστικών ψηφοδελτίων του ΚΚΕ και της “Λαϊκής Συσπείρωσης”.

Μπορεί να νιώθουν βολικά που με ευθύνη της κυβέρνησης δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί η δίκη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και δεν βρίσκονται πίσω από τα κρύα σίδερα της φυλακής. Μπορεί να νιώθουν άνετα, που στο Δήμο Αχαρνών σε ορισμένα ψηφοδέλτια βρίσκουν στέγη για να ξεπλένουν την εγκληματική – φασιστική τους δράση.

Οι εργαζόμενοι, ο λαός ξέρει με ποιον τρόπο θα τους ξαναχώσει στους υπονόμους απ’ όπου τους έβγαλε το σύστημα που τους γεννά και τους θρέφει.

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ καλούν τον λαό της περιοχής, κάθε δημοκράτη που ζει και εργάζεται στο Δήμο Αχαρνών να βγάλει συμπεράσματα για τους πυρήνες που δρουν στην περιοχή μας. Να τους απομονώσει! Να γκρεμίσει τη Χρυσή Αυγή από την 3η θέση. Να ενισχύσει τη “Λαϊκή Συσπείρωση” και το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές!

Όλοι στη μάχη, για να κάνουμε τον εφιάλτη τους πραγματικότητα».

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΝΕΟΤΕΡΑ