ακολουθηστε μας

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Σπίρτζης έκοψε τον βήχα στην Αττική Οδό, ο Καιρίδης βάζει πλάτη στην αύξηση των διοδίων!

Και όμως, το είδαμε και αυτό! Ο (προβεβλημένος) υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ, Δημήτρης Καιρίδης είπε (σε ζωντανή μετάδοση) ότι κακώς παρενέβη η ελληνική κυβέρνηση και απέτρεψε την αύξηση των διοδίων της Αττικής Οδού.

Θέλουν οι δεξιοί να κρυφτούν και το πάθος υπέρ των ιδιωτών και των εργολάβων δεν τους αφήνει!

Τη Δευτέρα όσοι οδηγοί θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν την Αττική Οδό θα έπρεπε να δώσουν 3 ευρώ αφού η εταιρεία αποφάσισε μονομερώς να κάνει αύξηση. Όλως τυχαίως στην κορύφωση της προεκλογικής περιόδου και επιχειρώντας να αιφνιδιάσει την κυβέρνηση.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης δεν είναι από τους πολιτικούς που θα άφηνε να περάσει αυτός ο ωμός (και με πολιτική απόχρωση) εκβιασμός και έτσι πέρασε άμεσα στην αντεπίθεση.

Με πράξη νομοθετικού περιεχομένου μπήκε φρένο στην αύξηση διοδίων της Αττικής Οδού Α.Ε. μέχρι την ολοκλήρωση του ελέγχου που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο υπουργός και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην Ανατολική Αττική, Χρήστος Σπίρτζης, εξάλλου, έχει δηλώσει απερίφραστα και κατηγορηματικά ότι δεν θα μπορούσαν να γίνουν ανεκτοί καιροσκοπισμοί ιδιωτικών συμφερόντων αποπειρώμενοι να πλήξουν το δημόσιο συμφέρον οι οποίοι εκμεταλλεύονται την προεκλογική περίοδο για να εγκαθιδρύσουν ανυπόστατα δικαιώματα και οικονομικά οφέλη σε βάρος των χρηστών των αυτοκινητοδρόμων.

Και ενώ από την Νέα Δημοκρατία υπήρχε η γνωστή τακτική που έχουν επιβάλλει οι επικοινωνιολόγοι στην Πειραιώς (δεν παίρνουμε θέση για τίποτα, αφήνουμε να γίνουν οι εκλογές χωρίς να εμπλακούμε σε διάλογο που θα φανερώσει το αληθινό μας πρόσωπο), ο Καιρίδης δεν κρατήθηκε και ούτε λίγο ούτε πολύ εγκάλεσε τον Σπίρτζη για την ενέργεια του να αποτρέψει την αύξηση των διοδίων στην Αττική Οδό.

Σας μοιάζει απίστευτο; Και όμως! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε και ποιοι διεκδικούν την εξουσία και ποιες είναι οι απόψεις τους!