ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Σχέδιο Πόλεως και Οικισμός Πανοράματος: Άμεση και επί τόπου παρέμβαση Βρεττού

Αμεση ήταν η ανταπόκριση του Δημάρχου Αχαρνών στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στον Οικισμό Πανοράματος και το Σχέδιο Πόλεως, το οποίο πρέπει να τροποποιηθεί, καθώς προκύπτει ζήτημα με βασικό οδό πρόσβασης στην περιοχή.
Ο  Σπύρος Βρεττός είχε ενημερωθεί από τους κατοίκους για το ζήτημα σε συνάντηση που είχε μαζί τους προ ολίγων ημερών, εκτάκτως όμως προέκυψε εκ νέου θέμα μετά την πρόθεση ιδιώτη με αποτέλεσμα να απαιτείται επιτάχυνση των διαδικασιών. Μάλιστα το γεγονός αυτό προκάλεσε και την παρέμβαση του συλλόγου στο Δημοτικό Συμβούλιο, που διεξήχθη το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Δήμαρχος, όπως είχε δεσμευτεί, επισκέφθηκε την περιοχή μαζί με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου, Δημήτριο Λάππα και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Έργων και Υποδομών, Γιώργο Σιδηρόπουλο.

Είχαν έτσι την ευκαιρία να διαπιστώσουν από κοντά τις λεπτομέρειες του θέματος και να συζητήσουν με τους κατοίκους.  Μέσω της επιτόπου παρέμβασης ο Βρεττός απέκτησε πλήρη εικόνα της κατάστασης και σε συνεργασία με τις Τεχνικές Υπηρεσίες έδωσε συγκεκριμένες κατευθύνσεις για την άμεση διευθέτηση του προβλήματος.

Ακολουθήστε το ΑΧΑΡΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
gadget
xenokostas
xenokostas
logistis-menidi
Advertisement
Advertisement

ΝΕΟΤΕΡΑ