ακολουθηστε μας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ακαδημίες Ολυμπιακού: Μενίδι πενταετίας με Κυριάκο Καραταΐδη

Με έμφαση στη δουλειά πρώτα στο χαρακτήρα και στην προσωπικότητα και ακολούθως στα μυστικά του ποδοσφαίρου, η Σχολή του Ολυμπιακού στο Μενίδι μπαίνει στην πέμπτη σεζόν λειτουργίας.

Με τμήματα Κ6, Κ7, Κ8, Κ10, Κ12, Κ14, Κ16 και ανδρικό, το Μενίδι στοχεύει στο να αγαπήσουν τα παιδιά τον αθλητισμό, εφοδιάζοντάς τα με σωματικά, ψυχικά και πνευματικά χαρακτηριστικά, που θα τα βοηθήσουν να αναπτύξουν την προσωπικότητα και την αυτοπεποίθηση τους.

Οι δραστηριότητες της Σχολής, ποικίλουν και επεκτείνονται πέραν της καθημερινής προπονητικής διαδικασίας και των αγώνων. Σε άμεση συνεργασία με τη Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού, διεξάγονται:

Δοκιμές ποδοσφαιριστών (trial camps)
Ποδοσφαιρικά τουρνουά
Αθλητικά Camps
Κοινωνικές, φιλανθρωπικές και πολιτιστικές δράσεις
Εξειδικευμένα σεμινάρια προπονητικής για τους προπονητές των Σχολών
Επιστημονικές ημερίδες για τους προπονητές και τους γονείς με θέματα παιδοψυχολογίας και αθλητικής διατροφής
Εργομετρικές μετρήσεις για την αξιολόγηση των ικανοτήτων των αθλητών
Grand meetings – Ετήσιο Συνέδριο του Δικτύου Σχολών, με τη συμμετοχή αθλητών, προπονητών, γονέων από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό

Όλα τα παραπάνω, υπό την καθοδήγηση του Κυριάκου Καραταΐδη! Ο παλιός άσος και εμβληματικός αρχηγός του Ολυμπιακού, «τρέχει» καθημερινά το πρόγραμμα της Σχολής, μεταφέροντας την τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία του, αποτελώντας παράλληλα πηγή έμπνευσης αλλά και ένα πρόσωπο που τυγχάνει απόλυτου σεβασμού από τα παιδιά.

Ακολουθήστε το ΑΧΑΡΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
gadget
xenokostas
xenokostas
logistis-menidi
Advertisement
Advertisement

ΝΕΟΤΕΡΑ