ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τα μάτια της Ελλάδας στραμμένα στο Μενίδι – Και πάλι, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, γίναμε ρεζίλι

Η είδηση ότι ληστές εισέβαλαν με καλάσνικοφ στο δημαρχείο, σουλάτσαραν, απείλησαν, ανέβηκαν ορόφους πριν φύγουν σαν κύριοι ανενόχλητοι είναι λογικό να προκαλέσει εντύπωση στη χώρα.
Στις Αχαρνές πάλι όχι και τόσο. Ακόμη μια μέρα στην πόλη.

Και κάπως έτσι το Μενίδι έπαιξε πάλι σε δελτία ειδήσεων, sites, εφημερίδες.

Και κάπως έτσι έπαιξε πάλι αρνητικά με τα σημερινά νέα να επιβεβαιώνουν όλους όσοι θεωρούν ότι πρόκειται για την πόλη της ανομίας, της ανασφάλειας των πολιτών και της ασυδοσίας.

Και κάπως έτσι οι πολίτες των Αχαρνών δέχονται όλη μέρα καζούρα από φίλους τους που ζουν αλλού, και κάπως έτσι οι ίδιοι οι πολίτες γελούν με τα χάλια που τους περιβάλλουν αφού έχουν βαρεθεί και να τρομάζουν και να μουδιάζουν και να διαμαρτύρονται.

Και κάπως έτσι εμπεδώνεται το αίσθημα ότι σε αυτήν την πόλη μπορεί να βρεθείς αντιμέτωπος με τον θάνατο είτε πας για καφέ, είτε πας στο σχολείο, είτε πας στο δημαρχείο να πληρώσεις τα δημοτικά τέλη, είτε απλώς βγεις από το σπίτι σου να πάρεις λίγο αέρα.

Και κάπως έτσι το ΑΧΑΡΝΕΑ για μία ακόμη φορά καλεί τους αρμόδιους να δώσουν λύση. Και δεν αναφερόμαστε σε τοπικό επίπεδο, μιλάμε σε επίπεδο κυβερνητικό.

Οι τοπικοί άρχοντες το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να σκύβουν μην τους πάρει καμία σφαίρα από ρώσικο πολεμικό αυτόματο όπλο.

Με δηλώσεις δεν αφοπλίζονται οι μαφιόζοι με τα καλάζνικοφ. Αν ήταν έτσι, θα έδιναν μικρόφωνα στα σώματα ασφαλείας, όχι αυτόματα όπλα.

Η κυβέρνηση, όμως, έχει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να ασχοληθεί ΣΟΒΑΡΑ με το Μενίδι. Οχι γεμίζοντας την πόλη με αστυνομικούς για να πνίγονται οι απλοί πολίτες. Αλλά ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ μια και καλή τα άβατα της ανομίας, των εμπόρων ναρκωτικών, των μαφιόζων και των δολοφόνων.

Κύριε Μιχάλη Χρυσοχοϊδη ακούς ή έχεις πολύ δουλειά μαλώνοντας με τους αναρχικούς στα Εξάρχεια;

Με εμάς θα ασχοληθείς σοβαρά; Έχεις σχέδιο;

Μέχρι να μας απαντήσεις, πάμε αναγνώστες μου να χορέψουμε κάναν Μπρέγκοβιτς και το περίφημο “Καλάσνικοφ”. Αυτό τουλάχιστον δεν σκοτώνει.

Ας γελάσουμε και εμείς με το Μενίδι μας, όσο και να μας πονάει.

Δεν μας έχουν αφήσει τίποτα άλλο…

Και το πιο αστείο είναι που κάποιοι δηλώνουν ότι… αιφνιδιάστηκαν. Πράγματι, που να το φανταστεί κανείς στην πόλη που αδέσποτες σφαίρες σκοτώνουν παιδάκια, πτώματα πετάγονται στο βουνό, αμάξια μπουκάρουν σε καταστήματα, γίνεται εμπόριο ναρκωτικών και υπάρχουν γκέτο που δεν πλησιάζει ούτε ο Θεός με ασφάλεια ότι θα μπορούσαν να μπουκάρουν μαφιόζοι με αυτόματα στο Δημαρχείο…

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΞΕΡΕΙ.

 

Ακολουθήστε το ΑΧΑΡΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
gadget
xenokostas
xenokostas
logistis-menidi
Advertisement
Advertisement

ΝΕΟΤΕΡΑ