ακολουθηστε μας

ΕΓΚΛΗΜΑ

ΒΙΝΤΕΟ – ΣΟΚ: Δύο νέα χτυπήματα από τη συμμορία με τα καλάσνικοφ που θερίζει το Μενίδι

Δυστυχώς, οι Αχαρνές είναι μία ανοχύρωτη πόλη… Η κεντρική πολιτεία κάνει πως δεν βλέπει το πρόβλημα, οι τοπικοί άρχοντες κάνουν… live και βγάζουν selfies και οι ληστές με τα αυτόματα όπλα χτυπάνε το ένα μαγαζί μετά το άλλο!

Χθες το βράδυ είχαμε δύο νέες ένοπλες ληστείες μέσα σε 15 λεπτά! Και αυτή τη φορά υπάρχει και βίντεο που έχει καταγράψει τη δράση των ενόπλων!

Δύο άτομα με σκουρόχρωμα ρούχα, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, πάρκαραν έξω από σούπερ μάρκετ στις 19.30 στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, αποβιβάστηκαν και εισέβαλαν στο κατάστημα, παρουσία πελατών και υπαλλήλων. Ο ένας με προτεταμένο ένα πιστόλι και ο άλλος κρατώντας ένα κατσαβίδι απείλησαν πολίτες και υπαλλήλους και άρπαξαν από τέσσερα ταμεία συνολικά 900 ευρώ.

Στη συνέχεια, βγήκαν έξω επιβιβάστηκαν στη μηχανή τους και μετέβησαν σε φαρμακείο, που βρίσκεται σε απόσταση ενάμιση χιλιομέτρου από το σούπερ μάρκετ στην οδό Αγίου Διονυσίου. Ο ένας από τους δύο κατέβηκε από τη μοτοσικλέτα, εισέβαλε στο φαρμακείο με προτεταμένο το όπλο και αφού απείλησε, μπροστά στα μάτια των τρομοκρατημένων πελατών, τον υπάλληλο, αφαίρεσε 1.500 ευρώ. Κατόπιν, βγήκε έξω και εξαφανίστηκε με το συνεργό του που τον περίμενε στη μηχανή.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ανέλαβαν την έρευνα εκτιμούν ότι οι δύο ληστείες έγιναν από τους ίδιους ληστές, οι οποίοι χτύπησαν δύο φορές μέσα σε διάστημα 15 λεπτών. Και οι δύο επιθέσεις τους έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας, ενώ οι αστυνομικοί θα προσπαθήσουν να ταυτοποιήσουν δακτυλικά αποτυπώματα.

Ακολουθήστε το ΑΧΑΡΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις