ακολουθηστε μας

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε Δωρεάν Ελληνικές ταινίες online

Στο χωριό μου λένε “Όπου δεις φαΐ κάτσε όπου δεις ξύλο φύγε ” για αυτό και εγώ σήμερα θα σας προσφέρω ένα πλούσιο γεύμα!

Έχω ανακαλύψει αυτό το διαμαντάκι οπού μπορείτε να δείτε Ελληνικές ταινίες  και να γελάσετε με την ψυχή σας!

Κώστας Βουτσάς, Στάθης Ψάλτης Ρένα βλαχόπουλου και αρκετοί  ακόμα αξέχαστοι ηθοποιοί ζωντανεύουν και πάλι στις οθόνες μας με ταινίες που όλοι αγαπήσαμε!

Πάμε να δούμε μερικές από αυτές!

  1.   Έλα να γυμνωθούμε Ντάρλινγκ

Ο Στάθης, ένας ζωηρούλης «νεανίας», του οποίου ο πατέρας έχει καφενείο στην κεντρική πλατεία του νησιού, κάνει «καμάκι» στις προκλητικές τουρίστριες. Εμπόδιο σ’ αυτές τις ερωτικές εξορμήσεις του στέκεται η γειτόνισσά του Ρένα που τον αγαπά και κάνει τα πάντα για να τον κατακτήσει. Απ’ την άλλη, η αδελφή του Καίτη, μια νόστιμη και ρομαντική κοπέλα, ερωτεύεται έναν Αθηναίο που γνώρισε στο πλοίο, τον Σταμάτη, ο οποίος μένει για χάρη της στο νησί. Μετά από πολλά ευτράπελα επεισόδια, το ευτυχές τέλος επέρχεται για τα δύο ζευγάρια.

2 Τα Τούβλα

Άνθρωπος αγράμματος, ξύλο απελέκητο”, λέει η λαϊκή παροιμία και οι παροιμίες δεν κάνουν ποτέ εξαιρέσεις. Έτσι ο Κώτσος και ο Σώτος αν και έχουν πολλά χρήματα στη ζωή τους, όταν ανοίγουν το στόμα τους πετάνε… τούβλα. Δεν έχουν πάει σχολείο και όμως κατάφεραν να γίνουν εργοστασιάρχες. Αποφασίζουν λοιπόν να ξαναπάνε σχολείο για να μορφωθούν. Κουφές πλάκες αρχίζουν καθώς οι πενηντάρηδες επιστρέφουν στα θρανία και τα πράγματα μπερδεύονται χειρότερα όταν ερωτεύονται και οι δυο την ίδια καθηγήτρια…

 

3 Το φράγμα

Ένας μηχανικός (Νίκος Κούρκουλος) επιβλέπει ως πραγματογνώμονας τις ρωγμές που έχει υποστεί ένα φράγμα. Οι φήμες που θέλουν το φράγμα να καταρρέει και να παρασύρει ανθρώπους, πανικοβάλλει τους κατοίκους της γύρω περιοχής. Ο μηχανικός θα διαπιστώσει ότι η πραγματικότητα της κατάστασης είναι ανάλογη με εκείνη της κρίσης που διέπει την τοπική εξουσία.

Όπως θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι ανεβαίνουν καθημερινά αρκετές greek movies

Μια καλή αρχή για να έχουμε όλο το υλικό που μας μεγάλωσε σε μια μόνο σελίδα

ΤΕΥΧΟΣ 09 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023

ΝΕΟΤΕΡΑ