ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Αναπάντητες κλήσεις Βρεττού

Ακολουθεί ρεπορτάζ, παράθεση γεγονότων, στοιχείων. Τα συμπεράσματα θα εξαχθούν από τους αναγνώστες.

3 Ιανουαρίου 2020 και το ΑΧΑΡΝΕΑ αναδημοσιεύει καταγγελία πολίτη για τους χειρισμούς Βρεττού και Δημοτικής Αστυνομίας σε υπόθεσή του.

EΓΓΡΑΦΑ: Δημότης καταγγέλλει Βρεττό και Δημοτική Αστυνομία για παράβαση καθηκόντων

Παράλληλα, το ΑΧΑΡΝΕΑ είναι – πάλι – το μόνο μέσο της πόλης που αρνείται να βλέπει το Μενίδι ως… Παρίσι (πόλη του Φωτός), χωρίς προβλήματα, εγκληματικότητα, σκουπίδια, πλημμύρες.

28 Ιανουαρίου 2020 ο εκδότης του ΑΧΑΡΝΕΑ παρκάρει το αυτοκίνητό του σε σημείο που απαγορεύεται η στάθμευση. Με το τεράστιο πρόβλημα (και) στο πάρκινγκ που έχει η πόλη, το σημείο αυτό καθημερινά έχει αμάξια σταματημένα βέβαια και ποτέ κανείς δεν βεβαιώνει παράβαση.

Πρόκειται όμως για σημείο που η στάθμευση απαγορεύεται, επομένως πολύ ορθώς η Δημοτική Αστυνομία έκοψε την κλήση.

Ο εκδότης του ΑΧΑΡΝΕΑ, Νάσος Καραμήτσας από την πρώτη στιγμή αναγνώρισε το λάθος του και δήλωσε ότι θα πληρώσει άμεσα το βεβαιωθέν πρόστιμο. Έπεσαν, βέβαια, και κάποια τηλεφωνάκια που του έταξαν να του σβήσουν το πρόστιμο αλλά το αρνήθηκε γιατί δεν πιστεύει ότι η πόλη, η χώρα αν θέλετε, θα πάει μπροστά όσο συνεχίζονται παλαιοκομματικές, βλαχοδημαρχικές πρακτικές.

Όλα αυτά δεν τα λέμε για να σας πούμε ότι γράψανε τον ιδιοκτήτη του μέσου μας και ότι αυτός πλήρωσε την κλήση…

Υπάρχει και άλλη διάσταση. Δυστυχώς.

Στο βίντεο θα δείτε ότι ενώ στο ίδιο σημείο υπάρχουν και άλλα αμάξια, το ένα μάλιστα παρκαρισμένο… ανάποδα, ροζ χαρτάκι έχει ΜΟΝΟ το αυτοκίνητο του Καραμήτσα! Και εδώ, κύριοι, αρχίζει το πρόβλημα. Και γίνεται πασιφανές ότι η Δημοτική Αστυνομία όχι μόνο δεν έκανε καλά τη δουλειά της αλλά χρησιμοποίησε μία άθλια πρακτική επιλεκτικής άσκησης των καθηκόντων της και στοχοποίησης πολίτη. Με εντολές ποιού; Είπαμε. Τα συμπεράσματα θα τα βγάλετε εσείς… Αφού δείτε το βίντεο.

Ο Νάσος Καραμήτσας, δηλώνοντας την ταυτότητά του και την επαγγελματική του ιδιότητα, ζήτησε απαντήσεις από τη Δημοτική Αστυνομία. Δεν πήρε καμία. Δυστυχώς. Μισόλογα, υπεκφυγές. Δεν πειράζει. Οι απαντήσεις θα δοθούν εκεί που πρέπει αφού η υπόθεση έχει ήδη ανατεθεί στον νομικό συνεργάτη του ΑΧΑΡΝΕΑ.

Ιδιαίτερα, δε, θα βοηθήσουν οι κάμερες ασφαλείας παρακείμενων καταστημάτων και το σχετικό υλικό που έχουμε ήδη στα χέρια μας…

Αυτό που πειράζει είναι ότι με τέτοιες πρακτικές, η πόλη δεν πρόκειται να πάει ποτέ μπροστά.

Ας είναι. Ελπίζουμε ότι τα 40 ευρώ θα βοηθήσουν τον δήμαρχο να κάνει πράξη το πρόγραμμά του. Ποιο πρόγραμμά του; Το ξεχάσατε κι εσείς, ε;

Δεν πειράζει. Εδώ είναι το ΑΧΑΡΝΕΑ για να σας το θυμίζει. Και αναλόγως τα κέφια σας να γελάτε ή να κλαίτε.

Καμαρώστε!

Ακολουθήστε το ΑΧΑΡΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
gadget
xenokostas
xenokostas
logistis-menidi
Advertisement
Advertisement

ΝΕΟΤΕΡΑ