ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δήμος Αχαρνών: Προσωπικό ασφαλείας και περιορισμένο ωράριο λειτουργίας

Προληπτικά μέτρα λαμβάνει καθημερινά ο Δήμος Αχαρνών λόγω της εξάπλωσης που σημειώνει ο κορονοϊός. Ως εκ τούτου, λειτουργεί για το κοινό με προσωπικό ασφαλείας και περιορισμένο ωράριο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Αχαρνών, σε συνέχεια των προληπτικών μέτρων που λαμβάνει έναντι της εξάπλωσης του κορονοϊού και έχοντας υπόψη την προστασία της δημόσιας υγείας, ο δήμαρχος Σπύρος Βρεττός αποφασίζει τη λήψη συμπληρωματικών μέτρων προστασίας του προσωπικού του Δήμου:

Το ωράριο για το κοινό για όλες τις υπηρεσίες του δήμου πλην των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών περιορίζεται από τις 09:00 έως τις 13:00 καθημερινώς.
Ο δήμος θα εξυπηρετεί με προσωπικό ασφαλείας μόνο πολίτες των οποίων τα ζητήματα δεν είναι δυνατόν να διεκπεραιωθούν ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.
Επιπλέον, στο Τμήμα Εσόδων της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, η διαδικασία διόρθωσης των τετραγωνικών και η έκδοση βεβαίωσης ΤΑΠ αναστέλλεται μέχρι τις 31 Μαρτίου, λαμβάνοντας υπόψιν την παράταση που ανακοίνωσε ο Υπουργός Εσωτερικών έως τις 30 Ιουνίου. Κατ’εξαίρεση, θα εξυπηρετούνται πολίτες που για σημαντικό λόγο χρειάζονται τις απαραίτητες βεβαιώσεις, μετά από τηλεφωνικό ραντεβού στα τηλ. 210-2415348 (κ. Κωνσταντόπουλος) και 210-2415353 (κα Νικολοπούλου-κα Ντάση).

Σημειώνεται ότι τα παραπάνω μέτρα θα ισχύσουν έως τις 31 Μαρτίου ή μέχρι νεωτέρας αποφάσεως. Τέλος, ο Δήμος παρακαλεί όλους τους δημότες να επιδείξουν υπευθυνότητα και να περιορίσουν τις επισκέψεις στο δημαρχιακό μέγαρο και τις δημοτικές υπηρεσίες με σκοπό να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία.

Ακολουθήστε το ΑΧΑΡΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
gadget
xenokostas
xenokostas
logistis-menidi
Advertisement
Advertisement

ΝΕΟΤΕΡΑ