ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

NTΡΟΠΗ: Αδιανόητη επίθεση Μ. Βρεττού σε συμπολίτη μας που αγωνιά για τον κορονοϊό!

Την ώρα που το σύνολο της χώρας, ενωμένο, δίνει σκληρή μάχη για την ανάσχεση της διάδοσης του κορονοϊού, ο κύριος Μιχάλης Βρεττός κρίνει σκόπιμα να τραμπουκίσει δημόσια δημότη της πόλης μας που εξέφρασε την αγωνία του σχετικά με την εξάπλωση της πανδημίας!

Την στιγμή που όλοι στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και έχουν αφήσει στην άκρη τις πολιτικές, ιδεολογικές ή όποιες άλλες διαφορές και ενωμένοι δίνουν τη μάχη, με ένα παλαιοκομματικής κοπής, απρεπές παραλήρημα ο κύριος αντιδήμαρχος έκρινε σκόπιμο να καταλογίσει (μέσω ενός… δικού του γαλάζιου παιδιού) στον δημότη ότι ήταν από άλλη… παράταξη και να τον ειρωνευτεί δημοσίως! Αλήθεια τώρα, κύριε Βρεττέ;

Τι… τόλμησε να γράψει η κυρία;

Καλημέρα! Στις κρισιμες αυτές μερες και ώρες που βιώνουμε ολοι μας Θα ήθελα μια επίσημη τοποθέτηση/ απάντηση από τον δήμαρχο κ .Σπύρος Βρεττός σχετικά με το εαν υπάρχουν (και πόσα ;;.)κρούσματα στην πόλη μας! Επίσης εαν υπάρχουν οδηγίες για την προληψη καθώς και την αντιμετωπιση τους! Φαντάζομαι οτι την απορία που εχω εγώ θα την εχουν πολλοί συντοπίτες και συντοπίτισες μου!

Αυτό έγραψε! Κλεισμένος στα σπίτια του ο κόσμος αγωνιά για την κατάσταση, για τα άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, για το σήμερα και το αύριο μιας δύσκολης συγκυρίας που έχει ενσπείρει την ανασφάλεια.

Η κοπέλα έκανε το… λάθος να ζητήσει απάντηση από τον Δήμαρχο της! Και περίμενε μια υπεύθυνη απάντηση. Όχι… κράξιμο γιατί στο μυαλό του κυρίου Μιχάλη Βρεττού καλοί πολίτες είναι μόνο αυτοί από τη δική του παράταξη!

Φυσικά, δεν είναι αρμοδιότητα του Δημάρχου μιας πόλης να ανακοινώνει κρούσματα. Και έπρεπε κάποιος αρμόδιος να της το εξηγήσει με ευγένεια. Όπως, με ευγένεια και σεβασμό θα μπορούσε να απαντήσει και στο ερώτημα για το ποιες είναι οι μέχρι σήμερα ενέργειες του Δήμου. Πάσα για να αναδειχθεί η δράση σας θα μπορούσε να είναι όλο αυτό, κύριε Μιχάλη!

Αντί για αυτά τα αυτονόητα; Καμαρώστε υπεύθυνο λόγο ενός άνδρα που φέρει αξίωμα και κλάψτε:

Παρατήρηση 1η: Η κυρία διατηρεί το ήθος που αρμόζει στην περίσταση και δεν πέφτει στο επίπεδο του κυρίου αντιδημάρχου.

Παρατήρηση 2η: Ο εχθρός είναι ο ιός, δεν είναι ο πολίτης που ποστάρει σε… πολλές ομάδες.

Παρατήρηση 3η: Ξεκαβαλήστε και μαζέψτε και αυτούς που σχολιάζουν σε κάθε τι που δεν εξυμνεί τη νέα δημοτική αρχή και το θεάρεστο έργο της. Είναι πάντα οι ίδιοι, λένε όλοι τα ίδια και ο κόσμος σας έχει πάρει λίγο χαμπάρι να ξέρετε.

Παρατήρηση 4η: Ο δήμαρχος, Σπύρος Βρεττός τηρεί υπεύθυνη στάση, δεν είναι επιθετικός, δεν είναι διχαστικός, χειρίζεται ευπρεπή δημόσιο λόγο και στέκεται στο ύψος των περιστάσεων αν και συχνά συνεργάτες του τον οδηγούν σε επικοινωνιακά λάθη. Που τον αδικούν.

Παρατήρηση 5η: Εμείς, ως ΑΧΑΡΝΕΑ, θα συνεχίσουμε να ασκούμε κριτική γιατί αυτός είναι ο ρόλος μας. Δεν γίνεται όλα τα μέσα ενημέρωσης της πόλης να κάνουν απλώς κόπι – πέιστ τα δελτία Τύπου του Δήμου… Ας κάνει και ένα κάτι διαφορετικό. Συνηθίστε το… Κι εσείς και οι… σχολιαστές σας.

Παρατήρηση 6η: Ποια άλλη παράταξη, ρε παιδιά; Βρείτε τα μεταξύ σας, όλη της μεγάλης γαλάζιας πολυκατοικίας είστε. Γιατί τόση φαγωμάρα ξαφνικά;

Παρατήρηση 7η: Μήπως τα νεύρα είναι για την επιστολή Αυγενάκη; Τι να κάνουμε, είπαμε, μεγάλη η γαλάζια πολυκατοικία, δεν μπορούμε να τα έχουμε καλά με όλους τους υπουργούς. Με κάποιους θα βγάζουμε σέλφι, σε κάποιους θα καταθέτουμε τα σέβη μας και κάποιοι θα μας λένε τι πρέπει να κάνουμε. Εκτός αν είναι και ο Αυγενάκης από άλλη παράταξη όπως η κοπέλα του ζήτησε ενημέρωση.

Παρατήρηση 8η: Μένουμε σπίτι και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!

Ακολουθήστε το ΑΧΑΡΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
gadget
xenokostas
xenokostas
logistis-menidi
Advertisement
Advertisement

ΝΕΟΤΕΡΑ