ακολουθηστε μας

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συγκλονίζουν οι γονείς του Σωτήρη Τσιόδρα – «Να τον έχει ο Θεός καλά»

Είναι το πρόσωπο στο οποίο όλοι οι Έλληνες περιμένουν την καλή είδηση για την πορεία του κορονοϊού στην πατρίδα μας.

«Να τον έχει ο Θεός καλά για να βοηθήσει όσο μπορεί τους συνανθρώπους του», προσεύχονται οι γονείς του Σωτήρη Τσιόδρα, Παναγιώτης και Φωτούλα, οι οποίοι ζουν στο Νεοχώρι, ένα μικρό χωριό στα σύνορα των νομών Αργολίδας και Αρκαδίας πίσω από τη σήραγγα του Αρτεμισίου.

Οι γονείς του λοιμωξιολόγου μίλησαν σε τηλεφωνική επικοινωνία στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» και όπως είπαν χαρακτηριστικά «Προσευχή κάνουμε για το παιδί μας και για όλη την Ελλάδα», καθώς καθημερινά ο γιος τους βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης και της μάχης κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Η κυρία Φωτούλα ψάλλει ακόμη και σήμερα στο Νεοχώρι, όπου λειτουργεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα ο παπα-Βασίλης Νάσης από το Καπαρέλι Αργολίδας. Ο παπα-Βασίλης, με τον οποίο επικοινώνησε η εφημερίδα, έχει κατά καιρούς «λειτουργήσει» στο χωριό και συγκεκριμένα στην εκκλησία του Άη Γιώργη, έχοντας ως ψάλτη τον γνωστό ιατρό – λοιμωξιολόγο.

«Είναι από τους καλύτερους ψάλτες της Ελλάδος, έχει τελειώσει βυζαντινή μουσική. Τον έχω κοινωνήσει πολλές φορές, άριστος οικογενειάρχης και σεμνός. Να τον έχει ο Θεός καλά» αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΤΕΥΧΟΣ 09 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023

ΝΕΟΤΕΡΑ